En hemlighet om mig

Okej nu ska jag berätta något som seriöst INGEN vet om mig om man inte står mig väldigt väldigt nära. Det är att jag ALDRIG packar upp mina resväskor. Alltså ALDRIG. Utan jag blir illa tvungen nästa gång jag ska använda den… Vidrig vana, men jag kan inte sluta. Det krävs en sådan otrolig ansträngning att packa upp en väska där allt ligger huller om buller. Smutstvätt blandat med rent, sladdar, smink, krämer etc.


Såhär såg det ut fram tills idag när jag skulle använda min resväska igen. Denna gången gick det till och med så långt att jag har varit och ”nallat” det jag behöver i väskorna då och då. Jag sover ju innerst i vårt sovrum (alltså längst ifrån dörren ut till hallen) så man ser inte mina klädhögar därbakom om man inte går runt sängen. Annan rolig kuriosa är att jag ALLTID sover innerst, vilket hotellrum vi än bor på. IFALL det skulle bli inbrott så ligger jag längst ifrån dörren… Psyko Ellinor… I alla fall!!


Detta känner ju en ny vän till mig, Linn Herbertsson, till. Att jag BEHÖVER ordning, för annars blir det 100% kaos. Så i fredags när P låg sjuk i influensan och jag jobbade hemifrån så plingade det på dörren. Och chocken jag fick när jag öppnade och insåg att det var Linn!!! Hon har startat ett så sjukt smart företag, Organista, där du kan köpa allt för att organisera upp din resväska/träningsväska eller garderob. Och jag råkar veta att det kommer att säljas MASSA olika produkter som förenklar livet allt eftersom. Så jag grattade henne för att Organistas hemsida låg live och då räckte Linn över en påse och sa, ”jag tänkte att du kanske skulle behöva dessa”. Och då var det en present ifrån Organista!!!


När hon hade åkt raffsade jag upp påsen och hittade den här lappen som jag var tvungen att fota. Jag hade en så sjuuukt stressig dag med gråten i halsen. Och när jag läste detta började jag gråta direkt. Och gör faktiskt varje gång jag läser om den <3 Så HIMLA HIMLA fint skrivet. Inte ofta någon bara skriver såhär fina saker till en. Åh <3 TACK LINN!!!! Vill vill vill få till mer häng under 2019.


I paketet låg detta!!! De genomskinliga påsarna är PERFEKTA att ”stapla” kläder i. Tex byxor i en, skor i en, tröjor i en. Och påsarna har olika symboler, för tvätt, underkläder och teknik tex. Jag trodde ALDRIG att jag skulle vara en sån som ägde såna här produkter, men nu när jag gör det känns dom 100% SJÄLVKLARA i mitt liv.

Först trodde jag att det skulle bli ”extrajobb” att packa ner alla mina saker i påsar. Men jag lägger ändå alltid upp min packning i högar innan jag lägger ner dem i väskan. Då kan jag lika gärna lägga allt i en ”påse” direkt. Det som är så SINNESSJUKT nice är att det ger en HARMONI i hjärnan och kroppen för att ALLT LIGGER I SIN ORDNING när man öppnar väskan. Innan har allt bara hamnat huller om buller.

DE LÖSA SAKERNA I VÄSKAN

Tex min hårfön, hårborste, hårspray, tamponger, nattmask för ögonen etc etc etc har jag ÄNTLIGEN på ett och samma ställe. Jag vet inte om jag ska kalla det påse/förpackning/necessär men dom rymmer exakt det man vill. Dom finns i olika storlekar som passar ens väska. Nu inför körskolan har jag denna necessären med grejer, en för handdukar/lakan etc och en med outfits.

Men de funkar ju såå bra för träningsväskan också. Vem är jag!!!!! Världens kaosigaste människa när det kommer till packning och plötsligt är jag organiserad!! Men _börjar det_ bli rörligt i min väska så spårar det _direkt_… Det måste vara i ordning, annars blir det kaos… Inte bara i min väska, utan även i huvudet… Det är så bra med nätet för då ser man vad som ligger inuti.

Här är en av påsarna jag fick av Linn också. Alla produkterna är i så sjukt bra kvalitet. Som superlyxiga lite tjockare sportkläder typ. Med diskret tryck. P är ju manisk när det kommer till ordning och reda så han kommer garanterat att sno dessa ifrån mig. Men det gör inget, jag lånar så gärna ut dem!

GRATTIS LINN för ditt kämpande med Organista. Äntligen håller du i de färdiga produkterna!! Och till och med en människa som jag, som är skapt för röra och kaos älskar necessärerna!! Dom har inte bara ordnat upp min väska, utan även i mitt huvud så att jag kan lägga den energin på annat. Heja heja heja!!!! Och är ni som jag: Köp dessa produkterna, är ni tokiga i organisering: köp dessa produkterna!!!

Klicka här för att komma till Organistas hemsida och alla produkter & priser!

2 kommentarer

  1. LoL! Nu blev jag full i skratt! Precis så är min äldsta dotter! När vi skulle flytta för några år sedan hittade jag en helt o-uppackad resväska i hennes garderob som var en Hawaii-resa som hon varit på ett helt år tidigare.
    Ha det gott!
    Kramen, Anneli

    1. Ellinor Löfgren

      Hahahha dör!!!! Köp dessa påsarna till din dotter! Kram!!!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *