Jag och Bruno betygsätter Elgigantens sortiment

I samarbete med Elgiganten.

Dags för *trumvirvel* ELLINOR TESTAR TEKNIK igen! Detta är ju en serie med inlägg i samarbete med Elgiganten som jag själv tycker är väldigt roliga. Elgiganten skickar hem alla möjliga olika tekniska prylar till mig som jag får betygsätta. Hade jag valt själv hade jag nog varit rätt partisk hehehe så jag bad dem att utmana mig. I alla fall, när jag har testat produkten i en månad så skickar jag tillbaka den just för att jag till 100% ska kunna vara ärlig. Jag är inte ute efter att hitta EN produkt, jag ska testa allt möjligt. Nu kör vi!!

Detta är två lite mer realistiska bilder av hur verkligheten ser ut när jag jobbar haha… Av Bruno får den här datorn 5/5 för att den smakar så himla gott…

PRODUKT:
En Huawei Matebook, 13 tum. Jag älskar att skriva det istället för att säga det högt, för jag har ingen aning om hur man uttalar ”Huawei”. Vilket jag inte verkade vara ensam om efter att jag hade sökt på både Google och Youtube hahaha.. Jaja det är en väldigt lätt dator med en skärm som går enda ”ut i kanterna” om ni förstår vad jag menar. Det är ingen tjock ram som tar massa skärmplats. Den har en touchskärm vilket man snabbt vänjer sig vid att vilja ha! Det är ju faktiskt konstigt att inte alla produkter har det 2019? På bilderna ser datorn ljusgrå ut men i verkligheten är den möörkt grå vilket är sjukt snyggt.

OM MJUKVARAN:
Detta är det bästa!!! Jag vet inte varför men jag hade fått för mig att Huawei hade något eget system som man skulle lära sig?? Och sånt pallar man ju inte hålla på med. Så jag fick mig en glad överraskning när jag insåg att det är en PC!!! Alltså jag blev verkligen så glad. Som ni vet tycker ju jag att det är det enklaste och mest logiska. Men det där är ju en smaksak. Många har ju PC i jobbet också och då rekommenderar jag varmt den här datorn.


MYCKET DATOR FÖR PENGARNA!

Jag hakade på Macbook för att alla andra hade det. Visst är den snyggt men jag tycker
1: Att den är väldigt tung.
2: Den är absolut inte prisvärd utan snordyr!

Jag sökte snabbt på Google och Elgigantens hemsida och en Huawei Matebook kostar 9990kr. Min gamla dator är nästan TRIPPELT så dyr… Hahaha nej alltså ju mer jag tänker på det desto mindre okej är det. Förstå hur mycket annat kul man kan göra för dom pengarna? Köpa 1 333 popcorn paket tillexempel! Eller tre svinbra kameror.


TOTALT BETYG Huawei Matebook 13: 

Min Huawei Matebook 13 får 4/5 tummar upp i betyg. Jag vill ge den en femma men om jag själv skulle designa en dator så skulle jag göra loggan liiite mindre och sedan göra datorn ÄNNU lättare. Den här är ju 29% lättare än min förra dator but still! Hade även uppskattat en inbyggd minneskortläsare men det har inte min gamla dator heller. Har din dator gått sönder, blivit för gammal, eller att du ska köpa en ny jobbdator alt pröva något nytt så rekommenderar jag varmt denna. Chromebooken jag testade i höstas gillar jag ju också men mjukvaran i den är ju just Chrome. Dvs du laddar ner appar osv. Den här datorn är en ”vanlig PC” dator om du förstår mig rätt. Lätt och mycket dator för pengarna helt enkelt.

Klicka HÄR för att komma till Elgigantens hemsida och läsa mer om denna Huawei Matebook 13.

Har ni några förbättringspunkter kring konceptet med Elgiganten ”Ellinor Testar Teknik”, alternativt förslag på produkter – ge gärna era förslag i kommentarsfältet i så fall! 

5 kommentarer

 1. Hej! Kul koncept! Jag personligen går inte på utseende när jag köper teknik så jag skulle gärna vilja ha med produktspecifikationen/dess bästa egenskaper och en diskussion om dessa och användarvänligheten så en har en möjlighet att jämföra! 🙂 älskar förävrigt variationen på dina samarbeten!

  1. Ellinor Löfgren

   Tack tack tack för feedbacken!! <333 Tar med mig detta DIREKT. I Will do my best!!!!

   Undrar om alla tycker att specifikationen är kul att läsa bara hmmm. Försöker ju göra detta på ett kul sätt. Om någon annan läser denna kommentaren, säg gärna om ni håller med ovanstående eller inte!<3

   1. Det här är så kul!!! Älskar det här samarbetet 😀 Jag håller också med ovanstående. Jag går också sjukt mycket på utseende (tyvärr, för det är ju egentligen bara skitdumt haha) vad gäller allt från typ tandborste till dator, men jag skulle ändå vilja veta mer om hur den fungerar. Hur snabb den är, vad klarar den av, vad lämpar den sig bäst för osv. Jag frilansar en del som fotograf och när min sambo köpte min dator insåg han att det är många datorer som inte orkar med tex Photoshop. (Jag ville då ha en PC-laptop att kunna ta med överallt, det var alltså ingen Macbook jag ville ha då)

 2. Skulle också uppskatta mer om för och nackdelar i de tekniska delarna! Typ hur snabb är den, vad klarar den av och vilken typ av ”arbete” passar den!

 3. Catharina

  Var kommer din blus ifrån? Superfin och så smickrande på dig!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *