Ny jumpsuit perfect fit

Jeans Jumpsuit NY!! // Rutiga Klackar // Örhängen // Väska Bottega

Alltså jag måste fråga er! Vad tycker ni om den här looken? Jag vet inte om jag är cool nog att bära upp den men jag tror seriöst att jag älskar den?! Alla ni över 180cm vet ju att det är OMÖJLIGT att hitta en jumpsuit som passar så bra en sån grej gör ju en mallig!! I verkligheten sitter den inte snortight över benen utan mer ”mom-jeans” om ni förstår. Vilket jag älskar! Men det beror väl på vilken storlek man väljer att bära. Tror denna var den 36a. Jumpsuiten drar åt perfekt i midjan vilket ju dessutom gör att mina ben ser extra långa ut. Är typ fortfarande chockad över att se bilder på mig själv i något såhär coolt!?!? Dessutom är den prisvärd för att vara så perfekt. Tack för att ni producerade en lååång jumpsuit Asos!!!

Herregud vad jag saknar att blogga. Snart snart snart är jag tillbaka!!! Tack för alla peppiga meddelanden på Instagram DM. Jag ska försöka att inte vara så hård mot mig själv om jag inte klarar uppkörningen eller teorin. Så håll tummarna för mig och fånga mig om jag faller!!!

2 kommentarer

  1. Men woow så snygg!! Har verkligen fått en grej för jeansjumpsuits och jeansklänningar senaste tiden och denna var SÅ snygg!

    1. Ellinor Löfgren

      Älskart!!!! ❤️❤️❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *