Idag åker jag hem!

Herregud nu längtar jag hem. Mitt schema här på körskolan denna veckan har sett ut såhär:

– Upp kl 07.

– Plugga till 23-01 även samtidigt som man äter/gör sina behov.

– Avbruten för 2 körlektioner under dagen.

– Repeat. Vakna med migrän.

Klockan är 08:45 så alltså mitt i plugg. Ska tvätta mitt hår och sminka mig för

första gången på hela veckan idag haha. De andra kommer ju inte att känna igen mig… Jag trodde ALDRIG att jag skulle vara den som pluggar konstant 13h om dagen. Vem är jag!!! Men väldigt mycket sätter sig bara jag ger mig själv tid, använder markeringspennan och skriver upp allt det viktigaste jag läser. Det är INTE långt kvar till proven nu och det jag har kvar att nöta inom teorin är:

– Parkeringsskyltar (datum)

– Inuti bilen dvs motorn, bromsarna osv hur allt funkar

Och i körningen så är det att: hålla placeringen, växla ner i tid inför en korsning samt behålla lugnet. Ikväll åker jag hem och får ÄNTLIGEN gosa med mina killar. Längtar så fruktansvärt mycket.

3 kommentarer

  1. Tips! (Om du mot förmodan inte redan har det förstås) Ladda ner körkortsappar och kolla med körskolan om du har tillgång till tester via datorn! Det räddade mig och gjorde så att jag klarade teoriprovet. Ibland kan det vara enklare att plugga med appar/tester än att sträckläsa boken hela tiden 🙂 /En som också har ADHD!

  2. Haha, jag känner igen mig så hårt! Satt också och råpluggade. Klarade det på första försöket, mycket av det som stod i boken kom inte med. Lycka till, det kommer gå kanon! 🙂

  3. Vad heter din körskola? Letar efter en körskola att ta intensivkurs på!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *