Sämsta med att ha hund och vad en snygg tjej är för mig

Inlägget innehåller adlinks.


Regnjacka (ny!) Ilse Jakobsen // Tröja Rut & Circle // Cremefärgade jeans Arket // Stövlar Boozt.com

Det sämsta med att ha valp är de regelbundna turerna ut och in var 40e minut. I ur och skur så måste det göras. Och det är klart att det inte är den roligaste aktiviteten mitt i natten, men jag försöker tänka att det bara är en period i livet. Jag vill inte vara den som är den (ni vet som har magsjuka men fortfarande ler och sitter med tummarna upp för att det ju snart går över!!!). Alltså hahaha…

MEN jag tänker att det ju faktiskt var vi som ville ha Bruno, och har längtat efter honom jättelänge. Då blir liksom en kiss ute i spöregnet en så liten grej. Och när man tänker på hur kort tid av livet det handlar om så känner jag verkligen att det är skitsamma helt plötsligt. Trots att klockan är 03, att det är minusgrader ute och att man ger sig ut frysandes i morgonrocken hahaha…Angående något helt annat! Jag följer ju ca alla svenska tv-program som finns. Och där är ”Renees Brygga” i topp när det kommer till den typen av program. Jag tycker helt seriöst att Renée är den snyggaste människan som existerar i Sverige . När många beskriver drömutseendet så beskrivs ofta en tjej under 30år med snygg kropp osv. För mig är det inte alls så? Så länge jag kan minnas har jag alltid tyckt att KVINNOR är det vackraste & snyggaste som finns. Som vågar skratta högt, som bjuder på sig själva, har pondus, har åsikter och syns i ett rum bara genom att vara sig själva. Det behöver inte vara så feminint, sexigt eller gulligt. Som har lika mycket självförtroende i sin galaklänning som i ett par blåa jeans, en vit tisha och gummistövlar. Och Renée är precis en sån person. Mia Skäringer också. Tilde De Paula, Laila bakar, Jenny Strömstedt, Carina Berg osv osv också.
I alla fall, förra året så kollade jag på en gammal säsong av Renées Brygga och då hade hon en cremefärgad/beige/naturvit regnjacka och jag skrek typ rätt ut hahaha. Det var så snyggt där ute i skärgården till hennes mörkbruna hår. Jag äger ingen regnjacka så där och då undrade jag hur fasiken det inte kom sig? Och när vi bestämde oss för att köpa Bruno så blev läget plötsligt akut när jag insåg att det skulle bli en del promenader i regn. Och thank God för i samma veva hittade jag den! En snarlik lååång regnjacka i cremevitt. Den är matt med matta svarta/mörkgråa detaljer. Jag är kär. Sedan ville jag vara lite vuxen och kunna matcha den med ett par snygga gummistövlar så då fick det bli ett par matta beiga med svarta detaljer och lätt fodring. Perfekt då jag för två år sedan tappade bort mina gamla Hunterstövlar på en jakt. Båda två kommer jag ju verkligen ha för resten av mitt liv tänker jag? Hur snygg till grått hår?! Hahaha vem är jag…


… Men vad händer då? Jo i årets nya säsong av Renées brygga så har hon en ny korallfärgad regnjacka! Skrek såklart rätt ut ”skojar hon!!! Hur många snygga regnjackor kan människan äga!?”. Så nu är jag på jakt efter en korallfärgad hahaha… Har ni någon person ni får världens ha-begär av att följa? Vid närmare eftertanke vill jag ha allt som Renée har? Hennes landställe, hennes ålder, hennes utseende, hennes båtar, hennes inredning, att hon kan köra båt och såklart hennes man. Skämt å sido såklart. Nu handlade hela det här blogginlägget om Renée men min poäng är… Nej jag vet inte jag har ingen poäng. Jo möjligtvis att det är så jävla vackert att åldras?! PUSS GODINGAR

2 kommentarer

  1. Men hjälp vad snyggt ! Jag som ”avskyr” regnkläder , blev hetl hooked.
    Synd att varken regnjackan eller stövlarna fanns i min strl , kan du tipsa om någon liknande eller om det är tidlösa tips som kommer att komma in igen 🙂 Fin tisdag .

  2. Du har såååå snygg stil!! Jag skulle gärna se ett inlägg där du typ ger styling tips eller typ vad man enligt dig borde ha i sin garderob. Vill börja tänka mer smart och hållbart när det gäller kläder då det känns som att jag har samlat på mig oändligt med likadana plagg som ändå aldrig blir använda. Tack för den inspiration du dagligen är! Och stort grattis till körkortet! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *