Dåligt samvete över att vara en dålig flickvän, dålig matte, dålig vän

Byxor Lindex // Tröja H&M

Idag hade vi en 5 minuters lugn stund, jag och Bruno. Så då passade jag på att ta några bilder. I och med min 1,5v borta för körkortet och nu en weekend off med P så ska allt jobb tryckas ihop på resten av dagarna som är kvar av månaden. Jag har aldrig ångest över att producera content till er. Det som ger en ångest är att prestera för kunder. När det plötsligt ställs krav på mitt skapande och att jag dessutom har jobbat på ”andra sidan” så vill jag ju såklart göra bra ifrån mig. Sedan kan jag ju inte bara göra.. okej.. ifrån mig.. Prestationsångesten ni vet. Så när jag säger att mitt jobb är stressigt så är det helt enkelt för att jag i olika grad har press på mig ifrån kunder. Menmen!

Jag har ju hittat en ny favvopodd: ADHD-podden. Och där pratar dom om just energidippar, vilket jag verkligen kan känna igen mig i. Jag kan jobba dag och natt vardagar som helger (bokstavligt talat) i två månader. Sedan säger det bara BAM och då funkar inte hjärnan alls under två veckor. Minns inte ens hur man kokar kaffe. Och lite i en sån svacka är jag nu. Jag är alltså inte deppig eller så, utan bara trött. Hehe allt har blivit lite otimeat den här våren med många stora saker som har hänt i livet. Så jag har inte fått så mycket tid med någon annan än min dator. Tyvärr synd men sant. Och tyvärr ser ju livet ut såhär i perioder. Jobb jobb jobb även om allt annat är hundra gånger viktigare såklart. Men livet måste ju gå runt också.

Nu ska jag kolla klart på Sveriges mest omtalade dokumentär på SVT: ”Josefin Nilsson – älska mig för den jag är”. Fyfan i helvetet för män känner jag denna veckan. Speciellt efter att jag såg ”Leaving Neverland” med Michael Jackson i förra veckan. Båda dokumentärerna har satt sig djupt i mig. Ändrat mig som person.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *