Den bästa resan ever

Herregud säger jag bara. Dubai är det i särklass bästa jag har upplevt någonsin. Just nu lever vi på fullaste allvar Sex And The City-livet och jag vill aldrig någonsin åka hem. Jag har verkligen dom finaste, roligaste och bästa tjejkompisarna i hela världen. Och jag är så glad över att få uppleva detta med dom. TACK livet för det!! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bär det av på ökensafari… Jag sa ju det! Sex And The City!

6 kommentarer

  1. Du får så så gärna publicera outfitbilder från Dubai! Tycker din stil LEVERERAT

  2. Så besviken på att ni red på kameler. Trodde du var djurvän. Googla gärna på ”djurvänlig turist”. Hemskt när turister bidrar till utnyttjande av djur på det här sättet.

    1. Håller verkligen verkligen med. Hatar när folk kommer med pekpinnar från höger och vänster vanligtvis men detta är faktiskt helt sjukt. Hur man kan stötta något så fruktansvärt. Trodde både du och dina tjejkompisar var smartare och hade större hjärta än så.

    2. Håller med ovanstående. Blev förvånad och ledsen att det fortfarande sker år 2019.

  3. guuud vad snygg!!!!!!! var har du köpt den snygga klänningen? <3

  4. Oooh, var är klänningen ifrån?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *