Svar på tal kring pekpinnar kring Bruno & arga åsikter. Loppissöndag i Skåne

Igår (söndags) så landade jag i Köpenhamn efter en 7h flight ifrån Dubai. Varför jag inte bloggade under mina 4 dagar där känns rätt självklart… Viktoria var i fokus plus att jag hade fullt upp med att ha kul och vara full. Haha lets be honest. Fylla och möhippa är ingen okänd kombo direkt. När jag har redigerat alla bilder så tänker jag att ni får typ två långa inlägg med ALLT som vi hittade på.

I alla fall. Sedan blev jag upphämtad av P på Malmö tågstation (tåget mellan Köpenhamn och Malmö tog 2min bara). Han hade spenderat sin helg på landet här nere i Skåne med några kompisar och Bruno. Jag var helt pirrig i hela kroppen inför att jag skulle få träffa dom båda. Det är ju fattat att jag är kär i Bruno men han har även gjort mig förälskad på nytt i P. Lille Bruno kissade på sig av lycka när jag kom och det var skönt att få en bekräftelse på att han älskar mig lika mycket som jag älskar honom hehee… Det var 10 grader ute så vi bäddade ner oss utomhus med hallonpaj.

SKÅNE = LOPPISDRÖMMEN!

Jag älskar att gå på loppis och det har gjort så länge jag kan minnas egentligen, och Skåne bjuder på många olika! Denna vi hittade igår hade ett brett utbud (dvs allt ifrån möbler till cyklar och glas). Medan vissa är mer inriktade på porslin/burkar eller enbart möbler. Skulle ni vilja att jag tar en hel vecka i sommar och bara åker runt i östra/södra Skåne för att besöka loppisar? Vi sket i semestern utomlands förra sommaren och så blir det i år igen. Tanken är att vara mycket i huset, spendera tid i nya båten men också att vara en del i Skåne. Jag vill även besöka alla kända caféer och restauranger som ligger utspritt härnere. Samhället är uppbyggdt helt annorlunda i Skåne i jämförelse med alla andra ställen i Sverige där jag har spenderat mycket tid. Tex Södermanland, Linköping, Göteborg & Stockholm såklart. Jag vill upptäcka och se mer!

Jag tycker att det är sjukt tufft att vara ifrån Bruno när han är så liten. Totalt har jag varit borta i 1,5 vecka vilket är 1/4 del av tiden vi har haft honom. Tur att husse finns men självklart hade jag önskat att jag var med mer. Men både körkortet och möhippan var omöjliga att flytta på. Livet är inte helt cynkat alltid. Men nu och resten av våren ska han ju vara med mig hela dagarna när jag jobbar hemifrån <3

Jag har märkt att det finns väldigt mycket pekpinnar bara kring hur man fostrar sin valp, vilket gör mig så ledsen, chockad och förbannad. Det är både två och tre gånger jag har fått berätta för följare att Bruno har det jättebra hos oss och att P är hans ägare lika mycket som jag. Vill inte ens tänka på hur mammor har det på sociala medier i dagens klimat. Jag förstår inte varför just svenskar tycker att det är så viktigt att just DERAS åsikt berättas och att den är så VIKTIG för någon annan att veta. Vi alla bär på åsikter men sedan måste många först att deras åsikter inte är viktigare än någon annans… Om man tittar på kommentarsfälten på svenska bloggar eller Instagram konton VS andra nationaliteter så ser man stor skillnad… Finns det forskning kring detta mån tro?

Nu är visserligen dessa bilderna tagna idag (måndag) men vi promenixade på stranden i solen igår också. P’s familjs landställe ligger ju i Smygehamn. Dvs Sverige mest sydligaste punkt. Deras hus är kanske det 8e? 10e? 13e? mest sydligaste huset i Sverige. Så det tar ett par timmar att åka ner… I alla fall. Här ser ni Smyge Strandbads hotellet där P hade sin 30års fest i somras. Så lyckat herregud. Hyr det för sommarfesterna.

För mig är sommar synonymt med Supergas. Jag har tre stycken (vita skinn/ vita tyg / marinblåa tyg) som jag har varvat mellan i flera år nu. Dom efterträdde mina Converse så att säga efter ett 10årigt beroende haha…

Tänk att jag får möjligheten att hänga på ett sånt här vackert ställe? Jag förstår verkligen varför min svärmor spenderar så mycket tid här. På onsdag åker vi hem och jag längtar inte…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *