Gjort om på nedervåningen + passar Selma

Titta vem som är hemma hos oss i 1,5 vecka – jo Selma! Jag tänkte att det skulle bli så satans jobbigt i och med att dom blir helt GALNA tillsammans.Men hittills har det funkat väldigt väldigt bra och Selma lugnar faktiskt ner Bruno en del vilket är tacksamt. Nu är dem båda helt utmattade och sover som två små stockar. Imorgon blir det spa för hela slanten! Bruno ska klippas runt ögonen, Selmas klor ska kortas ner och båda ska schamponeras och borstas. Jag vet inte hur väl det syns men Bruno är typ 2/3 delar så stor som Selma men väger ungefär hälften. Men snart är dom lika stora!

Idag har jag pysslat som en dåre hemma och det blev så himla himla fint. Mina loppisfynd ifrån helgen står uppe, påskpyntet är framme och sedan har vi ÄNTLIGEN (!) fått vår nya vardagsrumsmatta. Ni kommer på riktigt att dö när ni får se resultatet! Jag är extremt nyförälskad i vårt hem just sayin. Vi hörs mer imorgon…

1 kommentar

  1. Ellinor du har ju så himla fin och snygg klädstil, du hade inte velat göra ett inlägg snart med tips på fina klänningar för gäst på sommarbröllop/andra festligheter? Vore kul! 🙂

    Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *