Mitt vita shorts set i Dubai

Inlägget innehåller adlinks. 

Idag åkte vi hem ifrån Skåne och jag passade såklart på att köra lite bil. Så efter några kisspauser för Bruno, lunch i Jönköping och en middag hos mormor & morfar i Oxelösund så blev det plötsligt kväll innan vi kom hem… Sedan dess har vi packat ur bilen och plockat hemma. Herregud 1 vecka ifrån huset kändes som så lång tid.

Alla bilder ifrån Dubai är uppladdade på datorn & redigerade, och inläggen har börjats skriva. Det första har totalt tagit mig 6h och jag är inte klar än… Men den som väntar på något gott… Under resan så fick jag såå mycket frågor om mina outfits så jag tänker att jag ska dela med mig av den första så länge. 


Jag har aldrig varit en tjej som gillar att visa för mycket hud (förutom mellan brösten men då ska armarna vara täckta heeeh). Så mina shorts får inte sluta prick under rumpan… Då tror många att benen ser kortare ut, men komplettera det med en högre midja då vettja! Kavaj är ju ett stort måste i min garderob, och med ett avslappnat/sexigt/lyxigt spetslinne i satin så är man hemma.


Kavaj Zara liknande här // Topp h&m // Skor Mango // Shorts Ellos 

De röda klackarna inhandlade jag på Mango innan jag åkte och jag är så himla himla nöjd med dem. Trots det låga priset så känns dem så lyxiga, har en fin rak skurning upptill och är så sinnessjukt sköna. Och hör på klacken då: 4cm! Kan det bli mer sassy! (psst står 7cm på hemsidan men fattar inte alls hur dem räknar för det stämmer inte).

Jag fick verkligen jättemycket frågor om mina outfits nu när vi var iväg. Skulle kläder vara något ni vill se mer av i mina kanaler? Jag fotar ju så sällan outfits för att jag helt enkelt inte har någon som kan hjälpa mig. Men är detta efterfrågat så ska jag såklart se över detta! 

4 kommentarer

  1. Men åhh så fin du är!! <3

  2. Mer outfits, älskar sin stil!!

  3. Ja mer kläder!

  4. Jaaa mer outfits!! Älskar din stil 😍

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *