Årets påskpynt hemma

Inlägget innehåller adlinks.
Hur fin är inte våran nya lilla påsk-kanin? Jag tycker att den ser så himla lyxig ut. Jag fick den i ett pressbud ifrån Indiska och blev så himla himla glad. Vanligtvis så är jag ingen Indiska tjej då jag stilmässigt är raka motsatsen till bohemiskt, både klädmässigt och inredingsmässigt. MEN! Dem levererar ALLTID på pyntfronten inför jul. Och nu uppenbarligen inför påsken också. Det är något visst med att uppleva alla årstider i ett hus. Nu har vi ju bara våren kvar, sedan har vi bott här i ett år. Herregud tiden bara flyger iväg. Hela helgen har jag fixat med påskris, fjädrar och påskägg (Indiskas påskägg är sååå fina många springa å köpa maj). Så jag tänker att jag ska visa er hur det blev också. Är himla nöjd faktiskt..

Nu blir det att sörpla i sig kaffe och ringa till mitt försärkingsbolag. Vi köpte nämligen någonting väldigt väldigt fint igår som jag har längtat efter hela mitt liv!!! Då förstår ni kanske storheten i detta haha. PÖSS ifrån maj å kaninän. 

1 kommentar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *