Vanligt bråk mellan mig och P, hur ska detta gå med barn?

Det finns inga genvägar för den perfekta bilden osv… Haha! Såhär ser det ofta ut hemma hos oss när jag håller på och plåtar. Flyttar på saker för att ställa fram något nytt mm. P får fullständig panik. Jag avskyr ju smuts men han behöver nästintill andas i en påse när saker är framplockade. Det tillhör vanligheterna att han börjar plocka undan middagen MEDAN JAG ÄTER för att han får panik över att det står saker framme. Där tycker jag dock att han går över gränsen. Visst får han städa undan men helst inte min tallrik samtidigt som jag äter!

Jag tycker ju att han är superjobbig när han håller på såhär, speciellt när han panikar över att det står en massa vaser i vardagsrummet som inte ska vara där… ”Dom står där för att jag fotar men jag flyttar tillbaka dom sen när jag är klar” ropar jag inifrån toaletten. Men när jag kommer ut igen är dom bortplockade, asså hahaha… Och han tycker ju att jag är ASJOBBIG som håller på som jag gör. Vilken kombo va! Jag undrar verkligen hur det ska gå med en bebis? Han kommer ju inte att STÅ UT med alla framplockade saker? Alla ni pedantiska därute, hur blev ni när barnen kom? Jag kan seriöst skratta högt åt tanken ibland när jag tänker på honom, stök, en skrikande bebis och en förvirrad hund HAHAHA. När Carro är här med Walter flyr han upp till ovanvåningen.

9 kommentarer

 1. Tänkte på det du skrev att du måste jobba sent och ni inte äter middag ihop. Varför går du inte upp samma tider som vi dödliga, jobbar 8h och slutar kl 17 för att få eftermiddagen ihop med P? 🙂 Förstår att det är lätt att vända på dygnet men det är nog inte så bra

  1. Ellinor Löfgren

   Hej fina! Fattar hur du tänker, men jag går upp mellan 07-07:30 varje morgon iom Bruno. Så äter vi alltid frukost ihop innan han drar/går in till sitt och jobbar (och jag till mitt kontor). Annars hade det såklart gått, kraaam

 2. Tycker du har det så otroligt fint hemma! Äääälskar din inredningsstil!! Jag undrar vart du köper de mesta av dina inredningsdetaljer?

  1. Ellinor Löfgren

   Men Gud taaaack <3333 Oj 100% olika!!!!!!! Sleepo, Royal Design, Rum21 och massa småbutiker. Bla Dennys Home som jag hittade nyligen ute på Värmdö. Alltså överallt!!! Små shops överallt typ <3

  1. Ellinor Löfgren

   taaaaack <33333

 3. Haha, jag är också ett städfreak och har nyss fått barn. Det känns som att jag städar HELA tiden, men det är ALLTID skrafs framme som inte ska vara där. Får panik, men till skillnad ifrån dig är min man en riktig stökis, han bryr sig inte förrän jag får tuppjuck och förlorar humöret. Sjukt jobbigt att vara den enda som ser smutsen. Så det kan gå åt båda hållen, haha!

  1. Ellinor Löfgren

   Hahahaha skrattade högt. Alltså P tycker ju att jag är en stökis. Allt är ju relativt… Men ja det kan verkligen gå åt båda hållen. Så länge han kompenserar med annat och ansvarar för andra lika viktiga delar hemma så tycker jag att det är fine. Men att hålla normal ordning, vett och etikett ska man ju bara göra oavsett. Svårt detta hahaha <3

   1. Ellinor Löfgren

    PS om man kan, så är städerska verkligen en bra lösning! KRAM <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *