Energisvackor med ADHDn- jag är back on track!


Detta är ju ett av alla utdrag ifrån min Instagram Story. Såhär mådde jag hela förra veckan, men idag är min ”energisvacka” slut och jag är BACK ON TRACK!!! Alltså jag är så peppad att jag nästan går sönder!! Jag har inte tagit mina mediciner på en vecka så idag när jag gjorde det blev det världens effekt. Thank God.. Har en del att ta igen efter förra veckans dipp. Imorse gjorde jag det jag älskar mest: bada. Det finns ingenting som ger mig sådan ro som det. Så nu är jag uppladdad och redo för en magisk vår. Först ut blir en inspelning idag mellan 16-21 på kvällen med ett varumärke många utav er assosierar mig med tror jag… Spännande. Håll utkik på min story för att få se mer!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *