Att älska sitt jobb gränslöst


Vit blus (ny!) // Skinnbyxor Day Et Birger Mikkelsen // Ballerinaskor Zara 

Igår stod (eller ja satt) jag framför kameran och blev sminkad inför en video som kommer att användas i KICKS kanaler. Jag är ju som ni vet en gammal IT-girl för L’Oréal Paris Sverige (en person om året väljs ut och sedan går stapeln vidare) och självfallet plockades några av mina gamla gobitar fram. Fokus var glow glow glow. Ja jag behöver inte säga så mycket mer för ni vet ju att det är min grej. När jag frågade er igår vilket samarbete ni först tänker på när ni tänker på mig så ramlade ett 60-tal kommentarer in om L’Oréal Paris in. Det gör mig såå stolt för då vet jag att det var ett samarbete ni följde och tittade på. Man är IT-girl i ett år som sagt så jag är det inte längre. Men jag fortsätter SJÄLVKLART att använda deras produkter trots det.


HUR ÄR JAG PÅ JOBBET? 
Jag är ofta den i produktionen som drar skämt och får folk att skratta. Ofta på min egen bekostnad faktiskt haha typiskt mig (men med glimten i ögat såklart). Igår fick jag tex jättemycket beröm för hur proffsig jag var och för att jag sa olika roliga saker varje gång kameran gick på. Då var jag snabb med att inflika att det enbart berodde på att jag inte kom ihåg vad jag hade sagt sist. Och då skrattar ju alla. Även fast jag såklart tar till mig och blir jätteglad på insidan för komplimangen. Jag vill bara så himla gärna att alla ska vara nöjda med mitt jobb och känna att de lämnar sin arbetsplats med energi och en lättnad över att kampanjen blev som de hade tänkt. Det är alltid så många fler personer än vad man tror bakom inhouse fotograferingar för företag. Hemma är det ju bara jag och kanske en kameraman (aka min kille). Men igår var vi 8 personer på plats och minst 4 till som hade varit involverade via mail.


VARA MIG SJÄLV, ELLER VARA NÅGON ANNAN PÅ FILM?
Det är utmanande att komma till en studio där man förväntas leverera. Igår var jag tex sinnessjukt åksjuk efter taxiresan. Allt snurrade och jag svalde min spya flera gånger innan jag ställde mig framför kameran. Men det är ju bara att bita ihop och tillslut så släppte det thank God. Teamet var så peppande och sjukt proffsiga vilket var så satans skönt. Jag har haft tur med sånt genom åren men jag har ju kollegor som har åkt hem gråtandes ifrån fotograferingar/inspelningar. Igår skulle jag bara vara MIG SJÄLV vilket är så skönt och viktigt för mig. För jag är en sån tjej som viftar med armarna, skrattar högt, applåderar och glömmer bort att ”vara snygg”. Jag har testat ”modellandet” också men då ska man gå in i en karaktär/roll som någon annan bestämmer. Då är jag inte alls lika bekväm och det är inte lika kul heller.


NÄR MAN BLIR SMINKAD FULT 
Igår var världens goaste och snällaste make up artist Olivia med. Det har hänt ett par gånger att man blir sminkad annorlunda (läs fult) än vad man själv brukar göra hemma. Och för en person som mig, som har alla känslor utanpå kroppen, så är det svårt för mig att dölja när jag blir missnöjd. Men det slapp jag tack och lov tänka på igår för Olivia var som sagt grym. Och sminket vi använde använder jag ju till vardags också så jag älskade ju alla konsistenser/produkter/resultatet sedan tidigare också. Men Olivia förstod att jag vill ha det NATURLIGT så det blev enbart CC-cream, glow drops, mascara och ögonbryn. Inget setting powder/brunpuder/consealer/ögonskugga/rouge etcetc. ME LIKE!!


Om några veckor släpps videon i KICKS kanaler så ni får kika där ifall ni vill se vilka produkter jag använder på sommaren och hur jag applicerar dem. Samt varför glow är så viktigt för mig… Tack tack tack tack KICKS och L’Oréal Paris för världens roligaste eftermiddag. Det är människor som ni som gör mitt jobb till det roligaste i hela världen. På riktigt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *