Första bilen! En Mini Cooper!


Herregud vad livet äger. Här ser ni de första bilderna på vår nya stadsbil eller ja min bil!!! Min första bil!!! Fattar ni!!! Och inte vilken bil som helst! En splitterny superturbo megasport Mini Cooper CAB! Haha skämt å sido alltså. Men jag är så sinnessjukt glad och det är Bruno också. Tänk att han och jag ska glida runt i denna hela sommaren. Dream coming true! Nejmen det är ju några killar därute som älskar när jag skriver om bilar så modellen är en Mini John Cooper Works.

Sedan P och jag träffades har jag varje dag fått höra P’s prat (läs tjat) om bilar, motorer, fälgar, utsläpp, fordonsskatter etc etc i all oändlighet. Hans hobby är att spana på bilar och han känner väl äntligen att jag delar hans intresse haha! För den senaste tiden har vi båda suttit och frenetiskt letat bilar och pratat om bilar. Himla kul faktiskt och vi båda hittade faktiskt varsina nya pärlor. Heja oss! Så det skålade vi för igår. Men angående bilar så har jag verkligen fått upp ett intresse för det och snart firar vi vår 3års dag och då önskade jag faktiskt att vi bokar en aktivitet som inkluderar bilar… Aja ville bara uppdatera er om den nya milstolpen i mitt liv! Hoppas allt är bra med er <3 PUSS

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *