Föreläsningar om Influencer Marketing


Happy måndag på er gänget!! Gud vilken go helg jag har haft. Mys med vovven och min syster och häng med tjejkompisar. Jag prickade in allt det ljuva i livet så att säga! Dessutom har jag fixat i gästrummen då vi får främmande över Valborg. Ni vet Vickan som vi tog med på möhippa till Dubai? Hon, Sanja och Mickis + män kommer hit för att äta gött, åka båt och spela spel. Som jag har längtat!!


MEN innan jag kan ta två days off så ska jag in till stan för två contentfotograferingar samt ett möte om ett frukostseminarium som jag ska intervjuas på. Jag har tackat nej till kanske 8 högskolor och än fler företag angående föreläsningar senaste året. Jag har insett att det inte alls är min grej. Men att bli intervjuad dock – det är en annan femma! Så vi ska ses idag för att prata igenom allt.


Nu blir det hopp in i duschen och sedan brassar jag och Mini’n (Coopern) in till stan. WOAAAH livet rockar just nu!! På riktigt!

Kram,
Ellinor

1 kommentar

  1. Du är så himla fin Ellinor! Det låter som om du har riktigt härliga dagar framför dig!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *