Därför tackade jag nej till.. Swedish House Mafia..

Inlägget innehåller adlinks.

Kappa Twist & Tango slutsåld liknande här // Topp MQ // Byxor MQ märke Bondelid // Klackar Zara liknande här

Såhär kan en se ut påväg till Swedish House Mafia ikväll… Eller inte… Så länge jag kan minnas har jag drömt om att få gå på en konsert med dem. Och jag sörjde i MÅNADER att jag inte fick tag i biljetter till deras sista konsert. Så i förra veckan när jag tillslut tag på biljetter inför deras första konsert ikväll (dom spelar ju även på fredag + lördag) SKREK JAG RÄTT UT. Äntligen skulle jag få se dem spela! Men! Bara dagen därpå hände något ÄNNU STÖRRE! Jag gick och blev moster!!!!! Min svägerska Anna födde vår älskade lilla Claes!!!! Vi har fått tillökning i familjen!!!! Herregud så stort gråter typ när jag skriver detta. Vilket såklart gjorde att jag sa tack men nej tack till min SHM-biljett<333 Det kommer fler gånger, speciellt nu när dem är återförenade. Det finns ju ingenting större än detta!

P åkte på grabbresa fre-sön. Mån-ons denna veckan hade vi gäster, så idag har vi jobbat och på kvällen åkte vi ner till Norrköping för att ÄNTLIGEN få träffa den lille!! Och nu är vi här (och ska vara över helgen) så nu nalkas det kramkalas för hela slanten!!!!! Jag älskar mitt liv!!!!! WOAH!!!!

2 kommentarer

  1. Upplever du att byxorna är genomskinliga bakifrån? 🙂 Älskar för övrigt när du gör klädsamarbeten!! 😀

  2. Om det är din svägerska som fått barn hur kan du då bli moster till barnet?
    Jag får inte alls ihop det, haha

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *