Inflyttningsfest och helgplaner

Igår var jag som sagt på inflyttningsfest hos Elin. Glömde helt ta bilder, men hon tog med sin systemkamera så jag inväntar dem! Det var i alla fall så trevligt, och herregud vad nyttigt det är att bara umgås med tjejer emellanåt!! Jag hade dock problem med magen (som alltid alternativt migrän hatar livet). Tre tabletter och några timmar senare gav jag upp och tog då bilen hem. Skönt att vakna go och glad!! Hela familjen sov dessutom till 11:30!!! Så extremt skönt. Antar att vi behövde sova ut.

Nu på förmiddagen har vi solat och badat i poolen. Och nu sitter vi i bilen påväg till Nyköping där dagen ska spenderas. Morfar har fyllt år så vi ska fira honom, och i samma hälsar vi på lite gamla vänner <3 Sååå mysigt!! Ha världens bästa lördag nu gänget så hörs vi mer imorgon. Pöss!!!

2 kommentarer

  1. Alltså, finns det något som är svårare att pressa sig igenom än migrän och magont egentligen..? :/

  2. Magen, alltså vilken ångest…du gör det så bra som kämpar dig iväg på saker trotts fysiska problem. <3 Jag vet precis hur det är.
    Hur går det med magen nu? Var ett tag sen du skrev om det 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *