Vi är så sjukt oromantiska

Usch!!! För några dagar sedan när vi preciiis hade somnat, vaknade jag till i ett ryck. Kastade mig upp och ruskade om P. Lika chokad som jag undrade han vad som hade hänt, medan jag berättade för honom att vi för 4 dagar sedan hade haft årsdag. 3års dags dessutom. Jag tycker det är en stor grej. Dels för att det officiellt är den längsta relationen jag har haft, men mest för att de första åren tillsammans ser snarlika ut för alla. Eller ja, såhär tänker jag:

1a året är man upp över öronen kär.

2a året ska man lära sig att hitta en vardag man trivs tillsammans i.

3e året har jag inte bestämt mig för vad jag tycker haha…

I alla fall så somnade vi om, och sen dess har inte pratat om det haha. Är det såhär man kan beskriva det 3e året? ”Upptagen med att vara mitt i livet?” Hahaha fy fasiken. Fyll gärna i ni. Ni är alltid både klokare och vettigare än mig. Godnatt på er!

Skrivet 23:35 ifrån sängen med en snarkande kille bredvid. År 3 som sagt. Puss!

8 kommentarer

 1. År 3 är vi mer spontana & kärare än någonsin. Kanske för att vi känner varandra bättre än någonsin. Och igår friade han! 🙂

 2. Jag har skrivit känslor kring mitt och min sambos SJUNDE (!!! :D) år tillsammans här:

  http://danielasdagbok.com/2017/december/att-sammanfatta-sju-ar-2.html

 3. 9 år tillsammans och still going strong haha. Klart har man upp och nedgångar alltid, men bara man alltid pratar med varandra och uppskattar varandra så gör det ingenting att man kommer in i perioder då det är mindre romantiskt. Men glöm inte att det är viktigt att ibland fira att ni är tillsammans, kärlek är det bästa som finns! Kram

 4. Vi har 2 1/2 år som ett par och känner att vi blir mer och mer kära och jobbar som ett team för varje dag som går. Vi känner varandra bättre än någonsin och all trygghet och alla bitar har fallit på plats. Det romantiska i vardagen kommer automatiskt för oss båda, inget som försvunnit och jag hoppas det aldrig gör det. Nu låter jag extremt löjligt megakär och som att allt bara är frid och fröjd, men vi har verkligen jobbat på vår relation och inte fått något gratis. Det var svårt i början och vi förstod inte alltid varandra och bråken var inte alltid sådana bråk vi lärde oss något av men oj vad det var värt det, för utan allt hade vi inte kommit hit och fått så stark kärlek som vi har mellan oss idag. Så jag tycker en kärleksrelation bara blir bättre med tiden, är mer kär i honom idag än vårt första år ihop <3

 5. Vi har varit tillsamans 3 år nästa månad och förlovade i ett år o vi har tagit ledigt från jobben mitt i veckan!
  För att ”fira” våran kärlek, varandra att vi är ett sånt bra team tillsamans o bara vara.

  jag/vi tycker de är viktigt att uppmärksamma specialla dagar o fira allt som går att fira haha vardagen blir så mycket roligare då

 6. Haha vi är på år 5 och exakt det där hände både år 3 och 4 för oss. Insåg det inte förrän efter typ en månad dock och vi skämdes nog båda två för vi tycker att man ska fira saker, såklart.
  I år firade vi!.

 7. 4 år tillsammans snart och kärare än någonsin!! Men vi hade en dipp förra året, kanske att det verkligen sjunker in att man nu satsar på varandra och det kan göra en lite orolig av nån anledning? Vi hade iaf en dipp i några månader men sen blev vi starkare än någonsin. Utöver den dippen på några månader var vi väldigt kära år 3 iaf. Vi båda är väldigt romantiska och prioriterar att ge varandra tid och umgås tillsammans❤️

 8. Vi har också varit tillsammans i tre år och vi har nu varit förlovade i två och väntar vårt första barn i september! Så lycklig!! I sommar ska vi gifta oss med nära och kära samlade <3 Alla bitar har bara fallit på plats och vi är mer kära och förälskade än någonsin. Håller med om år 1 och 2, och så år 3 har varit att hjärtat inte klarar mer för att man är så KÄR!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *