Veckans schema

Måndag: 09-14 event med American Expressoch deras nya metallkort som jag faktiskt har. Kreditkortet jag har pratat mycket om i podden! Mailjobb och kvällsevent med favoritporslinet Mateus och min fina Tess. Jag skulle ha gästat en podd men det sköts fram.

Tisdag: Indiska har ett event ute på Nacka (Ruin Retreat) över lunchen. Jag måste förbereda ett utkast för fredagen samt förbereda svar inför ett frukostseminarie för marknadsfolk som vill veta mer kring hur man köper influencer markering. Vid 16 ska jag träffa Estee Lauder (!! Omg mitt älskade nattserum Night Repair) är ju ifrån dem. Vi ska ha en kväll tillsammans med övernattning inne i stan. Längtar!?

Onsdag: 07:00 ska jag röra mig mot frukostseminariet där jag intervjuas en timme. Därefter hem och ta Bruno. P åker till Göteborg över helgen för jobb.

Torsdag/fredag är oplanerade! Evt gästa podden som sköts upp, tre möten ska tas men där tiderna inte är helt satta. Annars blir det jobb hemifrån med Bruno. Åh, vilken myshelg som väntar. Och herregud hörrni – nu är eventperioden igång!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *