Frukostseminarie där jag pratar om Influencer Marketing

T-shirt Arket // Kavaj na-kd // Skinnbyxor 2nd Day // Ballerinaskor Mango

Jag gjorde det!!!! Igår vågade jag (trots all presentationsångest) att kliva upp på scenen i 1h och prata om hur man blir en bra köpare av influencer marketing. I publiken satt det marknadschefer etc ifrån både stoora och små företag. Så det var nervöst…

Jag har fått såå många förfrågningar ifrån högskolor som vill att jag kommer och föreläser om ämnet men just föreläsningar tackar jag alltid nej till… För det är en helt annan grej än tex paneldebatter eller ett seminarie som det var igår. Där styrk i någon annan samtalet och jag behöver inte göra en presentation osv. Till en början tackade jag ja till föreläsningar (höll min första när jag var 18år) för att övervinna min talfobi och bevisa för mig själv att jag klarar det. Men nu känner jag att jag inte behöver göra det till en del av mitt jobb bara för att övervinna en rädsla hahaha…

Jag grät innan seminariet drog igång och kände mig både febrig och illamående. Men jag gjorde min lilla ritual som vanligt och tillslut satt jag där på scenen utan att vara det minsta nervös! För där uppe släpper ju allt. Jag pratar ju om det jag kan absolut bäst, influencer marketing <3 Woah jag är så stolt över mig själv!! Tack Cure för att jag fick komma och prata <3

1 kommentar

  1. Jag och min kille ska göra en roadtrip om 1 vecka från Göteborg ner till Ystad. Tanken är att vi ska åka & mysa runt, besöka Österlen, loppisar, fik etc. Kan inte du göra ett inlägg med smultronställen som vi inte får missa?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *