Utan våra yrken hade vi nog gjort slut…

Alla smycken är ifrån Safira Official.

Inatt sov jag själv med Kotten aka Bruno, då P var iväg på jobb. Den här veckan sover vi ihop 4 nätter vilket vi brukar snitta vanligtvis. Någon av oss åker alltid iväg på jobb eller resor i veckorna. Det är FANTASTISKT att vara egen och att ha flexibla tider som vi båda har, men det innebär ju också att de kvällarna vi har tillsammans så jobbar vi. Side by side i soffan med mailen/redigeringsprogrammet/bloggen/avtalen i telefonen, men ändå. Allt har sitt pris så att säga. De fååå dejterna vi har per år behöver någon alltid avbryta för ett viktigt mail eller telefonsamtal. Det har alltid varit så och vi har inga problem med det.

Vi släpper inte allt när vi kommer hem. Tvärtom måste vi lägga i en växel fram tills 20-21 då en av oss alltid har tagit Bruno över dagen (som ju saktar ner en). Det är faktiskt en livsstil att vara anställd, och det är en helt annan att vara egen. Jag känner mig trängd, inlåst och blir deppig av kontorstimmar och en chef som reglerar min tid/mitt schema/mina mål och därför är jag så glad över att kunna försörja mig på det jag gör <3 Och jag är glad över att ha en kille som aldrig någonsin ger mig dåligt samvete över för många jobbtimmar/business resor eller middagar på varsina håll i huset pga jobb <3 Och tack tack tack livet för att vi har exakt samma inställning till arbetet och livet. Annars hade vår relation ALDRIG funkat.

Ikväll kommer han hem för att sova hemma. Så vi passar på att ta en tur med båten, så får jag ta en paus ifrån jobb och fortsätta när vi går och lägger oss istället. För sen åker han iväg på mer jobb fram tills söndagkväll.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *