Ny lyxig strandtunika & Strandväska

Hämta tillbaka Bruno som sprang efter en fågel på stranden.

Snubbla och sätta foten på en sylvass sten... Not so fancy ändå…

Strandtunika H&M // Strandväska Smygehavs Hotell’s gårdsbutik.

Herregud vad jag älskar min nya kaftan/strandtunika you name it. Den är luftig och ser riktigt lyxig ut faktiskt. Trodde själv att det var Toteme först. Den slutar sådär perfekt på vaden och skulle jag vilja funkar den att ha uppknäppt över ett par shorts också. Köpte faktiskt ett par shorts i exakt samma färg och mönster (ifrån H&M) som jag kan ha över en svart baddräkt tex. Dom sitter sådär slappt som jag älskar – och funkar på de flestas arbeten nu i sommar. Tips!

1 kommentar

  1. Hur snygg!! 👌👌👌Hittar inte tunikan online, när köpte du den? Och var kommer solglasögonen ifrån? Kram Charlotte

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *