Vi kanske ska flytta ändå?

Idag har jag legat i hängmattan och tagit en sväng med elcykeln. Det blev ett lass ”ogräs” som växer längst ängarna. Skånelivet är… Så extremt idylliskt. Förra året pratade vi faktiskt om att flytta hit… På riktigt.

Men det kommer inte att ske på några år. Vi vill reka först… Känna efter vad vi vill… Men vi har redan pratat om alternativa jobblösningar, hur det skulle bli med familj… Vänner… Ja ett stort äventyr helt klart. Men som sagt inte aktuellt JUST NU. Fast vem vet… Rätt vad det är kanske alla våra vägar leder oss just hit.

P’s mammas sommarställe köptes för två somrar sedan, när min svärfar fortfarande var i livet. Men ingen av oss hade hängt i Skåne speciellt mycket innan. Men nu bor ju min svärmor här flera veckor i sträck regelbundet.

Vi gick ner till stranden idag också, han, jag och Bruno.

Förlåt men dom här hamsterkinderna är det bästa som finns <3

Han: ”Sluta fota mig, jag vill inte kolla in i kameran!”

Jag: ”okej!”

Bruno såg sin chans mitt i pusskalaset och sprang sin kos. Eller ja, rättare sagt över till grannen och hennes hund.

Det är sjukt hur mycket ens puls går ner här. Havet gör så mycket med en. Jag har tagit siesta två gånger idag. Kristina (min svärmor) säger att man blir trött av havet och jag tror henne! Oavsett så ska man sova när man är trött tycker jag – tidpunkt spelar ingen roll! Men då behöver kroppen en vila.

Nya strandväskan invigdes.

Klassisk landetoutfit. Helvitt. Standard för mig på sommaren.

Kotten var mindre glad över att vi hämtade honom hos grannen och tog med honom hem igen.

Självklart blev det en GT med Grapefrukt till fördrink. Kom ihåg vart ni läste det först: detta kommer att slå!!!!! Det blir en helt annan drink! Citronmeliss som topping (svärmor odlar själv och det är så gott att ha i en flaska vatten också).

Ikväll mojnade det (ett ord jag lärde mig för några år sedan och betyder att molnen försvinner? Fantastiskt ord!). Så det var väldigt varmt ute i kvällssolen.

Försnacks och mina blommor. Ska bli plocka en bukett själva så kom ihåg stråna! Det är så fint så och ger känslan av vildvuxet och LIV. När vi gifter oss kommer jag ha en yvig blombukett helt klart. Jag vet precis vilka toner också <3

Nu ska jag bokstavligt talat springa upp till sovrummet för att kolla på den senaste säsongen av Younger som precis har släppts!!! Omg!!! Tips om ni letar efter en ”tjejig” feelgood serie.

5 kommentarer

 1. Nja mojna betyder att vinden avtar 🙂

  1. Ellinor Löfgren

   Hahaha orkar inte <3 Läs mitt svar på ovanstående kommentar. Förlåt 🙁 <333

 2. Mojna betyder att det har slutat blåsa! 🙂

  1. Ellinor Löfgren

   Hahaha omg detta är SÅ jädra typiskt mig. Hahaha eeeeeh så går det när man bloggar medan man sover. Orkar inte med mig själv, även fast man kanske inte tror det så visste jag faktiskt det hehe. MÅÅÅSTEEEE bli bättre på att läsa igenom mina ”vardagsinlägg”. Slarvfian 🙂 Tack för att du rättade mig <33 Vad fasiken vore jag utan er hahaha <3

 3. Var är solglasögonen ifrån? 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *