Vill ni ha en sammanställning av alla Skåne-tips?

En snabb fråga såhär på kvällskvisten: vill ni ha en sammanställning av alla era Skånetips? Jag har fått in så sjukt många bra. Älskar när ni säger specifikt VAD på menyn man ska beställa. VAD exakt man ska göra när man besöker stället. Vilken den bästa tiden är och så vidare…

Let me know som sagt! Det kommer att ta ett tag nämligen och jag vill inte lägga massa timmar på något som ingen ändå uppskattar. Men jag hade personligen tyckt att det var kul att hitta en guide med gömda pärlor i Skåne. Jag är ju dessutom helt ny här och blir glad för minstaste lilla tips.

Egentligen vill jag göra det här med hela Sverige för att ni ska få inspiration till att upptäcka The Best av just ert län. Men jag hinner ju tyvärr inte besöka alla ställen själv. Sverige är INTE så pjoskigt ändå ska ni veta!! #Hemester kom ihåg det. PUSS!!!!

30 kommentarer

 1. Jaaa ge oss massa tips, älskar guider!!

  1. Ellinor Löfgren

   Wiiiiie okej bra!!!

 2. Ja, gärna massor av tips!

  1. Ellinor Löfgren

   Perfekt! I will do my best!!

 3. Jaaaaaa gärna!!!!

  1. Ellinor Löfgren

   Hahaha taaaaack för din kommentar finaaa <3

 4. JAAAA! Hade blivit så glad om du gjorde det. Kram!

  1. Ellinor Löfgren

   Okej gos!! då ska jag se till att ta tag i detta. Vill du ha tips direkt så spana in bilden på mig och Bruno som finns i mitt flöde på IG nu! Har iofs en del till tips i min DM samt vissa blogginlägg här. KRAMmmm

 5. Jaaaaaaaaaaaaaaaa 🥳

  1. Ellinor Löfgren

   Aj aj kapten!!!! <3

 6. Jag vill verkligen ha massa massa tips!! 😍🤩

  1. Ellinor Löfgren

   Okej okej okej ;-D <3

 7. jaa ska semestra i skåne i sommar så det vore toppen!!

  1. Ellinor Löfgren

   Bästa du!! Helt rätt beslut!!! Ha världens bästa semester!! Skriv till mig om du drog nytta utav något av tipsen sen?! KRAM <3

 8. Jaaaa jättegärna!!! 😍😍

 9. Ja gärna!! Jag & sambon ska semestra i Skåne i sommar så vore toppen med tips! 🙂

 10. Ja!! Så bra grej! Jag ska bila med min pojkvän i Skåne i sommar (vi bor i Helsingborg) och tänkte ta oss mer söder och öster ut!

 11. Ja gärna ett sånt inlägg!!

 12. Jaaa! Skulle verkligen behöva detta inlägg inför semestern!

 13. Vill så gärna åka till Skåne i sommar så jaaa jättegärna!!
  Och woooow vad du är fin!!

 14. Jaaa, vilken toppenidé! behöver alla tips jag kan få😍

 15. Jaaa gärna!! 🥰

 16. Jaaaaa massa tips tack!!!

 17. Daniella Larsson

  Jag bor i Trelleborg och säger ja ja ja!! Vill ju så hitta smultronställen i mitt eget län!!

 18. Ja gärna!! Jag är ifrån Skåne och har upptäckt en del ställen, men vill gärna läsa om fler tips på pärlor att upptäcka!

  1. Ellinor Löfgren

   Okej braaa!!! Jag med! Vill veta alla tips!!!!

 19. Sofia Ström

  ÅH JA! Älskar tips, som rör olika platser generellt!

  1. Ellinor Löfgren

   Okej bra!!! Ja jag med!! Man kanske ska köra ett ”tips inlägg” län för län där alla får skicka in sina smultronställen ;-D❤️

 20. Jaaa!! Kommer från Skanör och kan ju ej tipsa nog om stränderna här nere, en middag, brunch eller utgång på badhytten som ligger mitt på stranden är magiskt! GT:n är <3!!! Sen Fridens pizzeria på Österlen är en riktig pärla <3 öppnat en ny restaurang, strandtugg på kämpingestranden i höllviken, som utomlands fast i Sverige!

  1. Ellinor Löfgren

   Heeeej going!!! Jag älskar Höllviken och det är isf dit jag vill flytta hehe…. vänner till oss bor där (gifter sig även i helgen). Så badhytten känner man jag till så att sääägaaaa. Hehe!! Taaaaack för tips. Kanske får ta en GT på Badhytten och sedan middag på Kämpingestranden ikväll då?! PUSSSS

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *