Det närmar sig – nej inget designsamarbete


Idag har vi mest tagit det lugnt här nere i Skåne. Vi är ju kvar över helgen för att vår älskade vän Jonna (som vi hade en möhippa för i Gdansk i våras) och hennes Anders gifter sig härnere. Nu börjar det dra ihop sig inför det och jag börjar bli sååå pirrig i magen.

Dessutom ska jag släppa ett samarbete imorgon som jag är så himla himla stolt över. Och neeej jag har inte gjort en kollektion med ett företag eller dylikt. Det är inget sånt. Utan ett ”vanligt” samarbete men som jag älskar så sjukt mycket. Och som gör att både jag och ni kan spara tusenlappar och dessutom slipper man köpa splitternytt. Det är ju mina favoritsamarbeten när allt kommer omkring. Jag ser fram emot att få publicera det! Imorgon alltså – missa inte.

Ha världens bästa kväll nu gänget. Själv ska jag, P och svärmor gå över till hotellet och äta en middag. Vi får se om vi tränar Bruno på att vara hemma eller om han får följa med. PUSS

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *