Klä dig lyxigt till en billig peng. Hel outfit under 399kr

Inlägget innehåller affiliatelänkar.


BIKINI rea 129kr för båda delarna! // Solglasögon 100kr // Hårband Zara // Väska Smygehavsbads butik i Skåne // Snäckhalsband Valerie

Jag är kär i mina nya solglasögon!! Jag har seriöst aldrig fått så mycket beröm för ett par brillor innan. Både killar som tjejer har snott dom hela resan haha. Det måste ju ändå vara sommarens stora trend? Solglasögon i färgat glas som man kan se igenom. Jag hittade mina på en budgetkedja som har kopierat Chloé etc med trenden. Dom kostade 100kr haha!! Det sjukaste kapet EVER. Länk här!

Jag minns när man var liten och hade helt rektankulära solglasögon, utan tjocka bågar bara i glas – i just rosa. Flashback deluxe på den! Herregud vad 90talet har trendat det senaste, både med frisyrer, halsband, crop tops och platåskor.

Hårbandet köpte jag på Zaras rea förra året för typ 29kr? Perfekt under blåsiga dagar då det håller håret på plats, och ger outfiten en liten färgklick. Finns liknande i år fast andra färger såg jag.

OCH BIKININ DÅ! Stopp och belägg! Det sjukaste av allt är att båda delarna kostade 129kr!!! 129kr!!! Kan vi bara ta en minut för det. Skynda fynda innan den tar slut säger jag bara. Länk till bikinin här.

Storleken på bikinin:
Mina bröst är ju små vindruvor, men tack vare omkretsen på mina revben brukar jag faktiskt välja strl 38 för att allt ska sitta skönt. Min stjärt är också en 38 men midjan lite mindre. Jag tog storlek 38 i bikinin och den satt asbra runt bysten och över stjärten, men liiiiite stor i midjan. Dock inte så att den åker ner. Hoppas detta var till hjälp för någon!

TANKAR KRING SHOPPING:

Jag har ju i vanliga fall än rätt ”tråkig” men ”klassisk” stil. Jag försöker att shoppa långsiktigt i form av kläder med 100% bra passform. Då använder jag plagget och behöver inte köpa nytt. Samt att plaggen ska ha en klassisk modell och färg, det gör att livstiden blir längre. Kan jag shoppa begagnat eller lokalt gör jag mer än gärna det, som den här väskan tex. Ibland köper dyrare märken med hög kvalitét (helst från svenska småföretagare) och ibland budgetplagg för att pengarna ska räcka till allt man vill.

Jag får ju hem bud med kläder också som ofta är helt fel, och det ger mig sån jävla ångest. Vet inte hur många företag genom åren jag har skällt ut. Men de kläderna ger jag bort till familj/vänner eller skänker till organisationer.


Det jag vill komma till i alla fall är att jag har en stabil basgarderob, med allt jag behöver. Sommargarderoben går helt i vitt, beige och ljusa toner. Enda anledningen till att jag skulle köpa något nytt är ifall något slits sönder. Så den här sommaren har jag bestämt mig för att köpa lite roligare färger på detaljer för att liva upp mina vita outfits hehe. Lite mer bohemian chic typ? Som att jag bor på Ibiza, why not?!

Jag själv har ju haft jättemycket ångest kring kläder, men man behöver faktiskt inte lägga en förmögenhet på kläder för att få det snyggt! Och jag hoppas att ni känner att jag ger bra budgettips när det kommer till både kläder/inredning/smink. Puss på er!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *