47 SNYGGA SOMMARKLÄNNINGAR FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Inlägget innehåller adlinks.

Okej gänget! Här kommer nog det sjukaste klädinlägget jag någonsin har skrivit. Hela våren har jag fått frågor ifall jag kan tipsa om sommarklänningar, and here it comes! Närmre bestämt 47 stycken!! Detta inlägget tog mig över 14h att skriva, så jag hoppas verkligen att ni kommer uppskatta det.

1. YAS 2. Dry Lake 3. Part Two 4. Munthe 5. Vero Moda 6. Pieces
7. YAS rea! kommer beställa! 8. Saint Tropez 9. In Wear 10. Vero moda 11. YAS 12. Vila min favorit!

Min förhoppning är att det ska finnas en klänning för alla stilar och modeller. Men också för alla tillfällen! Både dop, bröllop, jobb, vardag etc etc! Priserna ligger mellan 200-800kr men det finns några dyrare också. Mer än hälften av alla klänningar är på rea också.

FÅ -20% EXTRA RABATT på alla klänningar ifrån Ellos om ni använder koden 405703 tom slutet av månaden. Tips tips tips!! 

1. Vila 2. Residus 3. Residus 4. Vero Moda Curve 5. Part Two
6. Vila 7. Style In 8. Munthe 9. Vero Moda min favvo! 10. Part Two 11. Vero Moda

Alltså tänk vilken som helst av de här klänningarna till ett par klackar!! Ååååå och en skinnjacka typ, jag dör! Den absolut snyggaste modellen på klänning tycker jag är den som slutar mitt på benet, det funkar på alla tillställningar/vardagsgrejer man ska göra.

1. Ellos 2. Joelle -40% 3. Ellos 4. Only 5. Co’ Couture
6. Ellos 7. Hunkydory 8. Replay Snuskigt snygg! 9. La Redoute 10. Ellos 11. Ellos 12. La Redoute

Dessa klänningarna är för er som gillar lite mer nude/bohemiskt/jordnära färger. Kom ihåg att alla klänningar ifrån Ellos får ni extra -20% rabatt på.


1. La Redoute vill själv beställa! 2. YAS 3. YAS 4. ByMalina 5. Twist & Tango
6. Ellos 7. Munthe 8. YAS 9. Ellos bra pris!! 10. Odd Molly

Blommigt/blått/vitt funkar ALLTID på sommaren och alla dessa klänningarna funkar i alla lägen tycker jag. Nummer 1 + 2 skulle helst flyttat in i min garderob igår.

WIE!!!! Hoppas ni fick lite inspiration och att ni uppskattade all min research för att försöka hitta mina egna favvisar till bra priser. Hade man fått drömma hade jag på riktigt velat ha varenda en. Hojta om ni gillade upplägget eller om ni hellre kör fler inlägg med färre klänningar. Hoppas ni får en magisk helg – PUSS!!!

9 kommentarer

 1. Wow vill ha alla!! Fick massor av inspiration och koll på vart man kan hitta snygga klänningar 🥳🥳

  1. Ellinor Löfgren

   Ååååå vad bra!!! En gammal favorit till mig är märket YAS. Annars tycker jag att La Redoute har såååå mycket fint! Kraaam

 2. Superkul inlägg🙌 Älskar att alla dina inlägg känns så välarbetade!

  1. Ellinor Löfgren

   Åååå vad bra <3333 lägger verkligen ner hiskeligt mycket tid på just blogginläggen <3 man får skriva flera parallellt annars skulle jag aldrig få upp något hahaha<3

 3. Men hallå älskar såna här inlägg!! Älskar också att det är blandade prisklasser!

 4. Älskar dina inlägg. Älskar dig. Älskar din blogg. Din instagram. Hela dig somsagt!

 5. Åh vilket bra inlägg, så mycket fina klänningar! Tack för tipsen och tack för en fin blogg 🙂

  1. Ellinor Löfgren

   Ååå tack snälla du <3

 6. Men nummer 11, varifrån!? 😍 Ser ingen länk till den!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *