Sommaroutfit och min lördag

Inlägget innehåller adlinks.

Klänning Costummade // Solglasögon nya! 100kr // Väska med initialer // Snäckhalsband Valerie // Sandaler

I fredags så arbetade jag och P i trädgården när våra grannar sträckte sig över staketet och frågade om vi ville käka pizza. Och självklart ville vi det! Så vi tog med vin och stannade en stund. Vi tränade Bruno på att vara hemma själv så det blev inte allt för länge. Men det funkade superbra med Bruno i alla fall.

Och på lördags förmiddag så gick vi över till grannarna igen färska bullar och jordgubbar som vi fikade på. Dom har världens gulligaste kids som jag seriöst vill hänga med hela tiden <3 Så skönt att vi har världens bästa grannar! Det gör husköpet ännu ännu bättre. Vi har faktiskt väldigt god kontakt till alla som bor runt honom, tack och lov <3

Efter fikan så åkte vi in till Vasastan för att äta lunch och agera smakråd. Våra vänner Ebba och Erik har köpt en ny, magisk, lägenhet vid Rörstandsgatan. Åh, Stockholms bästa område om ni frågar mig – allt runt Vasaparken men främst St Eriksplan.


När jag och P träffades bodde vi ju till en början i hans 45kvm lägenhet där. Och ett år senare flyttade vi in i vår gemensamma lägenhet några minuter närmre city, vid Odenplan. Vasastan forever in my heart, och de två åren vi hade där med alla våra vänner som grannar <3

Efter att vi hade agerat smakråd kring stukaturer så åt vi en sallandslunch i solen på Bröd & Salt. Det var supergott och man plockade salladen själv, så tips tips! Några timmar senare fick jag kramper i magen som vanligt så vår kvällstur sköts upp lite med båten. Men tillslut kom vi iväg i alla fall! Det blev en sväng till restaurang Holmen i Saltsjöbaden nomnom. 

Ja det var min lördag det! Och under hela helgen har jag burit den här klänningen, det är min nya favorit. Den är toksnygg med skinnjacka över också och känns lyxig längst kroppen. Det har man ju inte! Nu ska jag ut och påta i trädgården igen, happy söndag på er!

3 kommentarer

  1. Åh vad fin outfit! Så somrig!

  2. Huhja,bra grannar är guld värt.Motsatsen har man ju med förskräckelse hört talas om och här på landet kan grannosämja gå i arv.När gården går i arv ärvs grannbråken ibland.Snacka om arvssynd.

  3. Gulle dig💛. Åh vi är glada att det var just ni som flyttade in.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *