Min favoritfärg på sommaren!

Inlägget innehåller adlinks.1. Topp slutsåld | 2. Topp | 3. Hatt | 4. Klänning | 5. Bikini | 6. Kjol
7. Örhängen | 8. Bikini | 9. Klänning favorit! | 10. Tröja| 11. Hårband

Exakt såhär vill jag klä mig just nu… Färgglatt!! Hejdå säger jag till min trötta beiga och vita garderob.

1. Hatt | 2. Topp | 3. Topp slutsåld| 4. Jumpsuit | 5. Hårband| 6. Klänning älskar!| 7. Örhängen | 8. Topp
9. Väska | 10. Scarf | 11. Tröja | 12. Hatt | 13. Skjorta slutsåld | 14. Solglasögon ett måste!| 15. Kjol

Jag försöker att alltid länka till så prisvärda plagg som möjligt. Men det innebär också att dom snabbt tar slut. Alla de slutsålda plaggen kostade inte mer än 100kr nämligen. Och mycket här över är på rean. Om ni vill kan jag såklart börja länka till plagg som finns i lager, men då är dom förmodligen dyrare och inte på rean. Det kvittar för mig, så let me know så anpassar jag mig!

Hoppas ni får världens bästa kväll! Happy shopping!

1 kommentar

  1. Så kul och inspirerande när du gör collage! Älskar!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *