Tankar kring resor utomlands som influencer

Ni kommer få se ”riktiga bilder” på hur innergården har blivit. Men IDAG kommer faktiskt en leverans av småsaker som har saknats innan jag har velat visa er.

Såhär trevligt kan man ha det ute i huset när det är bra väder! Vilket det inte är idag hehe… Men vi ska ändå testa att sova i båten inatt för första gången! Så länge det inte regnar och blåser storm så kommer det gå jättebra tror jag.

DAGENS JOBBSITUATION:

Idag behöver jag fota ett samarbete men i och med det dåliga vädret så vet jag inte hur jag ska få till en bild som funkar i mitt flöde på Instagram? Haha detta i-landsproblemet… But at the same time: my job! Angående just det så fick jag över 2000 nya följare efter min resa till Grekland i 7 dagar. Helt sinnessjukt ju. Visst är mina nya bilder mer ”naturliga” och lite roligare än mina tidigare bilder, men ändå. I och med att man får betalt per följare som influencer så förstår jag till viss del varför många influencers väljer att resa utomlands majoriteten av månaden. För i slutet av dagen så lönar det sig? Både ekonomiskt, men uppenbarligen är det ju något som gör att folk gillar. Eftersom att dom vill börja följa en. Tvådelat, minst sagt.

5 kommentarer

 1. Skumt det där, föredrar mer vardagliga saker faktiskt. Följer knappt några som flänger runt varannan vecka för det ger mig bara ångest(klimatångest och ångest över hur tråkigt man själv har det)
  Hur som haver tänkte jag fråga om det kommer ett blogginlägg om dina vänners vigsel? Eller om du/brudparet önskar hålla det för er själva? 🙂 går in här konstant för vill bara se mer av detta drömbröllop!!

  1. Ellinor Löfgren

   Heej!! Ååå ja jag har några bilder därifrån, men inget ifrån middagen. Vill du att jag lägger upp ändå? PUSS

 2. Vad roligt med dina nya följare.Är det alltså här på bloggen man skall följa dig? Följer dig gärna! Kan inte så mycket om sociala medier men tycker att det är kul att titta in hos dig och se vad du pysslar med.Instagram har jag tyvärr inte men det går kanske att koppla ihop blogg och instagram? så att också mitt förföljande kan generera en lioten slant till dig.

 3. Ja förresten,jag vill också se bröllopsbilderna!

 4. Det här är ingen kritik eller påhopp, men tycker det är ganska intressant att du för en tid sedan sa att du aldrig visar dig i bikini och nu på sistone är det VÄLDIGT mycket bikini, fattar att det är sommar osv. Men du gjorde ett sponsrat inlägg med typ 20 bikinibilder. Sedan säger du även att du inte gillar instagram och att du är helt obrydd om ditt flöde, men det stämmer ju inte heller? Bara nyfiken på hur du resonerar kring det?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *