Min första blogghaul och min rosa klänning

Inlägget är i samarbete med Safira.

Hej mina älskade vänner! Hoppas allt är grymt med er <3 Detta inlägget är i stolt samarbete med min partner Safira. Jag tänkte göra en liten haul och visa er vilka smycken jag bär just nu. Det är något jag har längtat efter att göra länge! Oavsett samarbete eller inte. Min smyckesgarderob är huge.


Min klänning här köpt här klick klick! (adlink). Den sitter perfekt! 

Stora örhängen är en del av min personlighet, en del av vem jag ÄR. Och så har de varit sen jag var typ 16år. Men de senaste 2 åren har jag även börjat ösa på med ringar i alla möjliga storlekar och stilar. För att jag insåg att människor inte tänker på mina stumpar till naglar då hahaha. Jag är ju en nagelbitare av rang. Men då får jag istället beröm för mina smycken.

ÄR DU INGEN ”SMYCKESPERSON”?
Jag tänker att jag är rätt klassisk som människa, men med mina smycken vågar jag ta ut svängarna. Ingen minns en fegis osv! (Men för er som är fegisar hehe så finns det smycken för er också hos Safira).


Berlockhalsband | Bokstavshalsband  

Hahaha det är så sjukt att jag har gått runt med det ovala halsbandet runt halsen i typ en månad, och det var först under Greklandresan jag insåg att man kan öppna det! Mitt farmor hade ett sånt när hon var liten med två svartvita bilder i. Och det tänker jag också skriva ut och lägga i nu.

Bokstavshalsbandet är en stor favorit. Jag bär alltid mitt ”P” eller mitt ”E”. Jag skulle verkligen vilja ha ett silvrigt för Bruno också. De är asfina att ha var för sig också.


Flätat armband | Snäckarmband

KVALITÉN HELT ÄRLIGT:
Är man ”rädd” för smycken och kanske inte bär det så ofta, så är armband ofta det lättaste att börja med. Jag tycker att det känns ”vuxet” med smala guldarmband. Det hade ju alltid ”dom äldre” när man var liten. Jag har haft många armband genom åren, men Safira är faktiskt de enda vars armband har hållit utan att gå av. Trots att jag duschar/sover/tvättar händerna/festar järnet osv med dem haha!

PRIS:
Priset på armbanden på hemsidan är mellan 179-399kr, SJUKT BRA för att vara äkta guld alltså. Klicka här för att komma till alla armband direkt.


Bild: Hanna Schönberg i hennes egna smyckeskollektion för Safira.

BREDA ARMBAND:
Safira har breda armband också! Klicka här för att komma till armbanden.


VILKA RINGAR SKA MAN HA?
Många tycker att ringar är svårt, men det tycker inte jag! Man kanske har någon smal ring hemma som känns inte tråkig att ha själv. Då är trixet att lägga ihop den med flera andra smala. Som på mitt ringfinger.

Eller om man lägger den smala ringen ihop med en stor ring, det är också assnyggt. Jag har nya variationer varje dag haha.

Länkar till alla ringar uppifrån och ner: lillfingret | ojämn guldig med stenar | silvrig med stenar | guldig flätad |tunn silvrig | långfingret


STORA RINGAR:
Brukar jag ha på mitt långfinger, som ni ser på bilden längst ner. Jag älskar den!

MIX & MATCH RINGAR:
Sitter alltid flera stycken på mitt ringfinger. Min favorit är den flätade eller denna ringen som många av er har frågat efter.

STATEMENT RINGAR:
Är ”konstiga” ringar som sticker ut, som tex ser ut som ett djur eller den guldiga ojämna med stenar jag har på ringfingret.

Bild: Molly Rustas i hennes egna smyckeskollektion för Safira.

RINGAR MED STENAR:
Även kallat ”romantiska ringar”. De mest klassiska skulle jag säga! Jag har inte på mig någon på just dessa bilderna, men jag har flera stycken hemma. Och det är såna jag köper till mig själv/önskar mig när jag har nått något mål i livet. Just för att de är klassiska. Molly Rustas har designat en hel kollektion med såna fina ringar, klicka här för att komma till guldringarna.Örhängen liknande

Varför jag har valt att jobba med Safira är också för att hela företaget och alla som jobbar där är så genuint superduper snälla och omtänksamma. Det finns ju alltid en i kompisgänget som är ”den snälla”, och den kompisen är Safira för mig. Det är ett svenskt företag som har etablerat sig och blivit ett av de största i Sverige, men trots det så känns det som ett litet familjetag där alla är ett team. Förstår ni vad jag menar? Och det ska ni veta: det är sällsynt!!

Det är faktiskt en del företag som kontaktar mig och där allt känns bra, TILLS vi ses på ett möte och det känns som att människorna framför mig inte alls SER MIG, bryr sig om mig, snackar skit om andra influencers eller bara är allmänt otrevliga. Så därför vill jag ju bara att alla ska älska Safira lika mycket som jag gör <3 Är ni ute efter ett nytt smycke antingen till er själv eller i present till någon, kan ni inte kika in Safira då och kolla? Det är inte bara att dom har magiska smycken, utan dom ÄR också magiska mot MIG och sina kunder (har själv kontaktat kundtjänst).

RABATTKOD TILL 11e JULI KLOCKAN 23:00

Fram tills ikväll får ni 20% rabatt på Safiras hemsida med koden ellinor20. Mina ordrar har jag alltid hämtat ut på posten två dagar senare. Koden gäller på Safiras egna sortiment och funkar inte på rea eller ingraveringssmycken. Jag har storlek 17 på mina ringar men dubbelkolla i tabellen på siten vilken storlek som skulle passa er.

LYCKA TILL OCH KONTAKTA MIG ELLER SAFIRA PÅ INSTAGRAM DM om ni har några frågor!

6 kommentarer

 1. De breda armbanden är verkligen läckra och du är söt som en midsommardröm;).

 2. Lite missvisande att skriva att alla smycken är i äkta guld när de är pläterade silversmycken. Pläterade i 18K guld, men ska ändå behandlas annorlunda än smycken som är helt i äkta guld 🙂

  1. Ellinor Löfgren

   Oj förlåt!! 100% sant! Har alltid skrivit det förut när jag har jobbat med dem(att dem är pläterade alltså) men glömde helt det den här gången.Sorry!!! Kraaaam going!

 3. Missar ALLTID din rabatt 🙁 kan du inte ha lite längre tid nästa gång?

  1. Ellinor Löfgren

   Naaj!! Skriv till mig på Instagram DM så löser vi detta såklart<3 PUSS!!!!

 4. Var är den vita tröjan ifrån?? så fin!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *