I Göteborg på mini-festival

Hej bästa ni! Just nu befinner jag mig i Göteborg (eller ja västkusten säger man säkert men who cares?!). Skärhamn närmare bestämt! Min älskade Vickan mfl har växt upp här, så vi är här på en ”festival”. Varje år styrs det upp en fet fest ute på en ö med artister, mat och grogg och jag ville självklart gå i år! Detta händer inte i Stockholm på samma sätt… Och det är just därför jag älskar vårt västra Sverige. En dag mina vänner… En dag ska jag bo i Göteborg eller i Skåne. Jag kan inte leva med mig själv om jag aldrig testar det. Nu ska jag festa vidare, och Vickans fästman fyller dessutom 36år idag! TJOHO! Ja må han leva osv! Nu kör vi och ses i dimman. Puss på er!!

3 kommentarer

 1. Jaså den lilla tösen är på västkusten.Ja västkusten är nästan lika fin som kusten kring Skåne.Se opp så att
  västkustens glada laxar inte nafsar alltför närgånget;)!
  Det är bra att du gör valda delar av Sverige ännu trevligare med din närvaro!

 2. Man kan ju inte säga att man är i Göteborg när man är i Skärhamn! (Blir ju nästan upprörd 😉 Det är stooor skillnad!
  Västkusten låter klart bättre, annars skulle jag säga att man är på Tjörn.
  Men hur som helst är det roligt att du är här, hoppas du får en trevlig helg! Kram från en (petig) tjörnbo 🙂

 3. På första bilden på instagram från igår, VART är dina underbara sandaler från?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *