Röstar jag på Trump? Eller Hillary?

”Herregud Ellinor är du en Trump-anhängare med tanke på din keps du bar igår?!”


Hej mina kära! Fick precis ett sms av en kompis som berättade att jag stod med på någon skvallerblogg, och anklagas för att vara en Trump-anhängare då jag bar en ”Make America Great Again”-keps igår på båten. Vill bara ha det klargjort INNAN det sker några missförstånd: att jag absolut inte skulle göra det haha. Jag och P klädde ut oss till Hillary och Trump på Halloween 2016, och när vi skulle ut med båten var det den enda kepsen P hittade. Så utan eftertanke grabbade han tag i den innan vi stressade åkte ner till båten. Så det var en ren slump att jag bar den, och ser det snarare som ett hån mot Trump än som att jag skulle vara allvarlig med den hehe.

Jag vet inte om jag hade röstat på Hillary heller iofs. Men efter att ha lyssnat på årets sommarprat med Carina Bergfeldt (stort tips! Lyssna!) som har varit journalist och rapporterat om Trump när hon bodde i USA så blev jag än mer stensäker på att jag aldrig någonsin skulle ha lagt min röst på Trump i alla fall. Så, nu vet ni det! Vilket kanske gör vissa av er besvikna, andra glada. Vad vet jag.

Näe, dags att åka på Lejonkungen bion. Hoppas allt är bra med er, med mig är det helt ärligt sisådär just nu. Jag förklarar mer när jag orkar. Jag har behövt den här helgen att samla alla tankarna och landa i dem. Berättar sen. Puss.

7 kommentarer

 1. Förstår inte riktigt hur det skulle vara ett hån mot Trump att bära den? 🙂

  1. Ellinor Löfgren

   Hehe ”make america great again” är väl om något, det största skämtet ever. Som om han vill att man ska håna honom. Om jag har varit ute med mina vänner i Gbg och alla nattklubbar var sketdåliga, är det ju fattat att man säger ”make Gbgs nattliv great again” hahaha. Tycker den göbben e… Ja finner ej ord hehhh 🙂

   1. Missförstå mig inte, jag som följer dig förstod att kepsen inte är något du står för, och jag är inte för ”pinnar i röven”. Det är just formuleringen att det ska vara ett så uppenbart hån mot Trump, när du bara postar en bild rakt upp och ner där du bär originalkepsen med både hans slogan och färger, jag blev fundersam över. Om jag var Trump skulle jag inte bli kränkt, tvärt om haha 🙂

   2. Ellinor Löfgren

    Det skulle han säkerligen, men det är skillnad på att skratta med eller åt någon hehe… 🙂

 2. Jag tycker det är osmakligt att du bär den. Och förstår inte hur det ska vara ett hån?

  1. Ellinor Löfgren

   Äsch, tycker du ska banga att läsa min blogg framöver. Finns ingen vettig människa som är seriös med en sådan keps, men obvs har vi inte riktigt samma syn på saken hehe 🙂 Orkar inte ha en pinne i röven bara för att jag skriver om mitt liv på sociala medier. Det är vad det är, och jag går inte runt och ”bär” hans keps. Hade den på en bild, totalt 15 min ute till havs för att inte få solen i ögonen. Take care! Kraam,

 3. Ärligt talat,vad fan är det för fel på folk som går igång på en keps.Folk måste skärpa till sig och inte se spöken överallt.En gång hade jag en keps som det stod SCAN på och genast fick jag på skallen bildligt (inget skämt) av djurrättsaktivister som brölade mördare åt mig.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *