Min söndag i bilder – Old Smoke House + Lejonkungen

Hej mina käraste! Nu ska ni få hänga med på vad jag hittade på igår (söndags). Sätt er bekvämt och njut (förhoppningsvis) av läsningen! Nu kör vi:


Såhär gick jag klädd. I en långklänning från na-kd (tyvärr slutsåld) men som slutar på mina anklar. Jag älskar den längden! Min skinnpaj ifrån Replay har jag inte använt på evigheter, men den är perfekt att matcha med en ”gullig” klänning tycker jag. Eller vad säger ni?


Våra vänner Ebba och Erik kom ut till Nacka för att äta middag med oss på vår kvarterskrog som jag älskar – Old Smoke House. Dom har en båtbrygga ifall ni vill lägga till där och käka lunch en helg. Då möts man av den här skylten.


Här är bryggan. Dom har även en liten ”restaurangvagn” med enklare mat ifall man inte vill ha en långsittning. Då finns det typ tacotallrik, pannkakor etc. Lättare barnmat kan man säga! Jag tycker nääästan om den maten mest. Den kostar typ 1/4 del av maten på restaurangen också haha. Men vi kommer till det sen.


Här går man upp till restaurangen. Antingen kan man sitta i de här träsofforna, i gräset, på deras uteservering eller inomhus.


Igår var det proppfullt med människor.


Jag beställde en virgin strawberry daquri. Jag har märkt att prick alla ställen är rätt dåliga på just den här drinken om man vill ha alkohol i. Nu ville jag visserligen inte det oavsett, men den är sååå mycket smarrigare utan alkohol. Som en efterrätt! 5/5 poäng får den.


Jo, tillbaka till priserna. Dom verkar ha höjt dem nu under sommaren, och de är tyvärr rätt orimliga just nu. Jag tycker det är rätt trist att vår enda bra kvarterskrog (om man bortser från alla små pizzerior) inte har en meny som skiftar varje månad (man vill ju gå dit ofta men det är alltid samma mat). Samt att en köttrestaurang borde ha en vanlig hamburgare? Eller köttbullar? Men icke. Astrist faktiskt tycker jag. Där får dom 2/5 max. Servicen är bra av vissa, men generellt sätt rätt dålig. 2/5 poäng där också. Det slutar ju alltid med att vi kommer tillbaka ändå eftersom att vi bor här, men det är trist tycker jag.


Jag beställde i alla fall en halv hummer som var gratinerad i gruyereost. Min favoritost som ni ju vet! Rätten i sin helhet får 4/4.


Japp det var la det! Tur att sällskapet var det bästa <3 Vi satt på uteserveringen med utsikt över kanalen där vi alltid åker förbi. Vår båtklubb ligger precis bredvid, nu vet ni det också! <3


Jag tycker själva restaurangen är asfet. Hade jag byggt ett hus hade jag lätt kunnat gå på samma stil, men en annan trapp och ta bort ”träsnuttarna” längst takrännan.

Efter det här åkte vi till Sicka och såg Lejonkungen på bio. Den var superbraaa och jag rekommenderar den varmt <3 Jag skrattade högt flera gånger och rös av sorg i andra. Det enda trista var att jag och P såg Lejonkungen 1 och 2 för bara någon vecka sedan. Det ångrade jag ju rätt hårt. Av Ebba och Erik fick den i alla fall höga poäng också, så får ni någon oberoendes åsikt haha.


Vid 22 kom vi hem och då låg Bruno och sussade sött. Det funkar så himla bra att lämna honom själv vilket är sååå skönt. Juste! Man får ha med hundar till Old Smoke House men bara utomhus… Vilket också går att diskuteras i och med att typ alla härute har hund haha.

Jaja! Nu låter det kanske som att stället suger, det tycker jag absolut inte. Det är grymt, men skulle kunna bli ännu bättre med små små medel.

2 kommentarer

  1. Det var jätteläcker kombination med lång klänning och läderjacka! Det är bara Harley Davidson som fattas nu ju.

  2. Hej! Hur har ni övat på att lämna bruno ensam och hur länge klarar han nu? Ska börja ensamhetsträna min vovve nu också 😅

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *