Desperat behov av tjejkompishäng


Lyxig skjortklänning (ny!) Custommade | Kavaj Asos | Hårband Boohoo | Solglasögon Twist & Tango | Örhängen H&M

Såhär kan man gå klädd en regnig tisdag i augusti! Nu är det bara två dagar kvar till Way Out West och jag längtar så mycket! Jag ska äntligen få testa på det nya hotellet i Göteborg också, St Görgen Spa. Jag har två år i rad missat deras sommarfester, men nu så! Och jaa hotellet är precis lika lyxigt och göttigt som det låter.  Blev ännu mer taggad när jag såg att några av mina influencerkompisar bodde där i början av sommarn.


Förstå att jag inte har träffat min bästa vän Elin sen typ midsommar? Vi har rest om varandra i sommar helt och hållet, men det ska bli såååå mysigt att ÄNTLIGEN få TJEJHÄÄÄÄNG. Jag är i desperat behov av att träffa henne, jag överdriver inte ens.  Längtar sönder å satan efter att få spaa ihop och bara njeuutaaa.Knutring Sophie By Sophie | Guldringar Safira | Armband Jane & Sofie | Snäckarmband Safira | Väska na-kd

Just nu är jag inte supertaggad på att gå ut på nätterna i Göteborg faktiskt. Utan istället köra dagsfesterna och sedan dricka vin och äta pizza på rummet med Elin på hotellet på kvällen efter festivalen. Meeen det återstår att se såklart he he he…


För er som inte har en biljett till Way Out West så rekommenderar jag er att kika in min senaste bild på Instagram där jag tävlar ut en biljett. Skynda er förbövelen!! Vill ju ses där mina äggbebisar <3

3 kommentarer

  1. Hehe, Sankt Jörgens hotellanläggning har funnits sen 2008… Så nytt är det inte

  2. Välkommen till Göteborg o vårt fantastiska sankt Jörgen spa o hotell 🙌🏻🙌🏻

  3. Du har sååå fina smycken jämt, speciellt armband och ringar! Har aldrig prioriterat att ha ringar eller armband då jag tyckt att det är obekvämt men håller nu på att bygga upp en liten ”smyckesgarderob” och hitta smycken jag gillar. Tycker dock att det är så svårt hur man ”får” matcha guld och silver, har du tips på det? Och vilka ringar som går ihop med vilka, vilka fingrar man har på OSV (herregud vilket i-landsproblem)…. Är sån nybörjare och det kommer vara utanför min comfort zone i början men vill verkligen börja vänja mig. Har äntligen pluggat och fått jobb på bank och vill bara vara POSH som du <3
    Vore superkul med ett inlägg om detta i alla fall, har försökt hitta i ditt arkiv men utan framgång!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *