Outsfits inför Way Out West

Inlägget innehåller adlinks. 


Diadem | Röd klänning (rea!) | Väska | Converse 

Jag älskar den här klänningen så sjukt mycket! Och det här är en outfit jag skulle vilja kapa rakt av. Jag har haft ett par svarta låga såna här converse, men jag hittar dom inte nu vilket jag stör ihjäl mig på… Perfekt slitna var dom också! Så mest troligt har jag skänkt bort dem haha! Äsch.

En trend som jag har gått ALL IN på, och som har blivit min absoluta favorit på flera flera år (efter stora örhängen) är diadem. Och denna med pärlor på funkar till allt.


Vit klänning | Svart magväska | Örhängen | Boots 

De här örhängena har jag och använder hela hela tiden. Längden på klänningen är perfekt och man kan använda den till tusen tillfällen efteråt. Magväsk-trenden har verkligen inte varit min grej… Men skulle jag ha en skulle jag vilja ha en lite mindre ”gulligare” än de där i prasselpåse-material. Så frågan är ifall jag ska slå till på denna? Den kostar ju prick nada the nada också.


Vitt diadem (rea!) | Klänning | Camojacka | Vita boots (rea!)

Den här outfiten tänker nog folk är tråkigast av alla fyra… Men jag tror att de flesta har liknande plagg hemma? Kanske inte bootsen, men de går ju att byta ut till egentligen vad som helst. Damma av de gamla primebootsen? Eller kör ett par chunky sneakers istället? Men i övrigt så hade jag känt mig 100% bekväm i det här, även om det kanske inte sticker ut så mycket.


Skinnjacka | Solglasögon | Klänning | Sneakers (rea!)

Snälla söta rara! Den här klänningen har varit slutsåld hela sommaren och finns åter i lager! Den ligger i min varukorg på hemsidan… Och exakt samma sits är det med skorna. Slutsålda hela sommaren… Ska jag slå till? Är ju som ni vet ett stort fan av Superga sedan tidigare.. OCH IFALL NI HAR MISSAT: stora runda glasögon for the win!

NU KÖR VI!!!! HERREGUD VAD TAGGAD JAG ÄR!!!

2 kommentarer

  1. Kör för bövelen!!! Slå till!

    1. Jag slog till på klänningen idaaaaag!!! 😀 Tack för peppen!! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *