Renovera vårt master bedroom

Hello fellas! Här har ni ett kollage med hur jag tänker att vårt master bedroom ska bli. Jag har inte visat er en enda bild där inifrån sen vi flyttade in tror jag? Så de flesta av er vet nog inte ens hur det rummet ser ut hahaha…

Men det var för att vi gjorde miss nummer 1, vi målade om INNAN vi hade beställt sänggavel. Det är idioti! Så vi har en blå vägg och en brun sänggavel… Knas.


1. Sänggavel Sleepo (rea!) | 2. Kudde Sleepo | 3. Lampa Flos Taraxacum Royal Design | 4. Sängbord ByCrea 

Men sedan någon vecka tillbaka så fick jag hem vår nya, den ni ser på bilden här ovan! En lurvig fantastisk kreation signerad Sleepos egna design. P var extremt skeptisk men han behöver få se den i rätt kontext. Så i nästa vecka ska jag beställa hem färgprover till väggarna.

Vi har ju snedtak inne i vårt sovrum, så det enda kruxet är hur vi ska göra med garderobsväggen… Jag ska kolla med byggarna vad som faktiskt är möjligt, sedan tänker jag rådfråga med er. Dessutom behöver vi renovera min walk-in-closet i samma veva.

2 kommentarer

  1. Gjorde inte ni samma miss i läggan också? Hehe

    1. Ellinor Löfgren

      Hahaha jo EXAKT samma. Du kan ju gissa hur arga vi var när vi gjorde om det i huset :-))) Lol!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *