Hemma hos mitt favorit Instagramkonto Ditte Svanfeldt

Alla bilder är tagna av Anna Jonsohn.

Titta vart jag hamnade igår! I världens finaste trädgård… Hemma hos Ditte Svanfeldt! Hon driver ett utav mina absoluta favoritkonton på Instagram. Om uppdaterar en om livet i hennes hus norr om Stockholm där inredning, valpliv (också en labradoodle) och hennes familjesituation.

Hon är så stark, så fin och så så genuin. Så när inbjudan damp ner i mailboxen blev jag sååå himla glad! Ni ser ju hur fin hon är <3 


Här är ett axplock av vackra bilder ifrån hennes flöde. Jag är kär i hennes hund, hennes man och hennes tre fina barn <3 Ett av Dittes barn har ett handikapp, och man får följa hur dom tillsammans kämpar med att få ihop livet. Jag lär mig så himla mycket utav henne! 

I alla fall så samlades vi ett gäng instagrammare/följare (hur man nu vill se på det), runt Dittes pool. Alla har alltså större konton, men vi följer ju också varandra. Det är så sjukt roligt att få träffa folk i verkligheten som man har följt länge! Och träffa nya ansikten såklart <3

Och så åt vi crêpes med socker och smör, nom nom nom.

Och gosade med hundar (Gösta Dittes hund, som är samma ras som Bruno)

Och bebisar.

Sist men inte minst doftades det även på parfymer,Yves Rocher har släppt en ny serie. Alla var verkligen supergoda! I mean it by heart.

Jag lärde även känna nya ansikten, bland annat Anna som har fotat alla bilder i det här inlägget. Jag lånade dem utav henne. Hon är fotograf i Jönköping (grym!!) och hennes vän Elina. Jag kände igen Elina men kunde inte koppla hur, tills jag kom på att hon var med i hockeyserien ”Playmakers” där en annan tjejkompis till mig också är med. Elina var i alla fall så himla himla mysig.

Sedan var det dags att åka hem och jag ville inteeeee. Jag ville stanna för alltid i Dittes familjs magiska hem. Åh, det var min tisdag det! Hamnade nämligen i en massa köer, så totalt satt jag i bilen i över 3,5h. Men det var det värt!! Spana in Dittes konto (klick!) nu, ni kommer inte att bli besvikna! KRAM

2 kommentarer

  1. Vilket drömevent!! Wow!

  2. Nu är ju inte jag den som skall ha synpunkter så där trista och tråkiga men det är nog bäst att du tar bilder i fortsättningen.Dova och mörka bilder som inte gör motiven rättvisa.
    Vilken kul idé att ha bordet i golvhöjd och med lastpallar.Det går att göra mycket med lastpallar.
    Ha en fin dag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *