Fredagstankar + helgplaner


Fredagstanke: Vågar jag publicera ett inlägg där jag söker en assistent? Behöver jag VERKLIGEN det (ja det gör jag, jag vågar bara inte erkänna det för mig själv pga känns som världens största steg ever).


Helgplaner: Fira min älskade Sanja ikväll hemma i hennes lägenhet med 50 andra pers. Sedan middag med min älskade Carro (bla) som har kommit upp ifrån Linkan. Och på söndag blir det lunchhäng i huset med Ebba och Erik.

2 kommentarer

  1. Oj oj oj,jag skulle kunna jobba gratis för dig.Jooo,du behöver en assistent.Nåja,det finns nog de som är lämpligare än jag till det men drömma kan jag ju.Jag får nog nöja mig med att titta in på din blogg njuta av snyggt mode på en söt och fin tjej! och det är inte så lite det.

  2. Vet du vad pool-linern heter? Alltså den som är i botten på hela poolen, kan det vara mosaik grå?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *