Ny bil, ny klänning och hatkrogen i Stockholm

Inlägget innehåller adlinks.


Igårkväll bestämde jag och P att vi skulle äta en frukost på stan. Som en härlig fredagsgrej! Så redan innan 06 stod jag nedanför sängen på rangliga ben. Jag är ju som ni vet inget fan utav tidiga morgnar…


Men upp kom jag i alla fall! Så fort man börjar kisa med ögonen så är Bruno där direkt och slickar sönder hela ansiktet på en. Och då är det bara att gå ut med honom (som om jag gjorde det imorse lol det var P som gick ut).


Vi kom in till stan före rusningstrafiken (dock generellt sätt mindre bilar på fredagar) och traskade i rask takt bort mot Wienercafét för att få ett bra bord. Och om det hände? NÄÄÄ! Då hade dom lagt ner?


Vi blev så chockade att vi bara tog första bästa, Vau De Ville. Jag ska erkänna att det har varit min absoluta HATKROG i Stockholm. Men jag måste säga att dom bjussade på en utav de godaste cappuccino’sarna jag har druckit i Stockholm.


Allt var faktiskt väldigt gott! Men rätt pricy, tror den lilla chiapuddingen kostade kanske 80 spänn? Eller jag vet inte? Är det dyrt? Hahaha jag har ingen aning. Men nu vet ni i alla fall. Smarrigt var det oavsett.


Plus att det såklart var asmysigt att få den här morgonstunden ihop med mina killar (plural liksom! killAR! så fint! ååå)


Bruno har blivit så annorlunda de senaste två veckorna? Så… Mysig? Liksom? Fortfarande mega dampig emellanåt, men gosstunderna gör det liksom värt det nu haha! Innan var det ju bara ett rent kaos 24/7.

Nu hinner man samla kraft mellan varven. Och han blir väldigt lugn av att vara inne i stan bland mycket folk. Skönt nog!


Klänning | Klackar 

Jag fick lite frågor om min outfit. Och jag bar den här nysläppta klänningen ifrån H&M. Jag älskar den! Perfekt med boots eller sneakers. Eller varför inte över ett par tighta skinnbyxor i höst?


Efter frukosten åkte vi och kollade på en ny bil. Vi har ju två stycken i dagsläget, men har länge pratat om att sälja en och köpa en elbil istället. Lutar åt en Tesla model X , men vi får se. Kanske en BMW i3a? Känns dock som att vi får mer användning för en större elbil.

Hahaha så jäkla sjukt att jag ens skriver om BILAR på bloggen men intresset har helt klart växt sedan jag träffade P. Och sen vi flyttade ut hit såklart och blev beroende av att ha bil. Biltankarna är något som cirkulerar mycket i tankarna nu, menmen. Vi får se som sagt!

3 kommentarer

  1. Det som överraskar var ju priset på klänningen,399 kronor var ju ett bra pris för en sådan snygg klänning!
    Det är lite småmysigt att gå omkring i en stad tidigt på morgonen,få bilar och man kan fortfarande höra fågelsång innan larmet och stadens puls drar igång.Städer har sina små tjusningar.Bruno är ju bara för söt!
    Ja,det händer mycket inom bilar just nu och jag föredrar nog en bil där man kan köra på både el och bensin/diesel iom att jag bor på landet och det är långt mellan laddstolpar.Man får fundera igenom det noga nästa gång man byter bil.

  2. Klackarna i länken ser annolunda ut än dem på bild!!

  3. Kör Audi istället! De har en fet elbil som heter Etron tror jag, så snygg och så stark!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *