Beige stickade tröjor

Inlägget innehåller adlinks.


1 HÄR | 2 HÄR | 3 HÄR | 4 HÄR 


5 HÄR | 6 HÄR | 7 HÄR | 8 HÄR


9 HÄR | 10 HÄR | 11 HÄR | 12 HÄR

Nejmen se här så mycket fina hösttröjor! Även fast det har varit varmt ute de senaste dagarna här i Stockholm, så tycker jag verkligen att man känner i luften hur vi går mot hösttider. Vill ni veta en sjuk grej? Förra två år sedan slutade jag i princip att bära svarta toppar. Vissa kavajer har fått hänga kvar, och en topp tror jag att jag har sparat. För att jag helt enkelt mår bättre i ljusa färger.

.. Nu har jag även insett att mörkblått och grått har samma inverkan på mig!! Jag blir deppig av att bära dom färgerna. Jag insåg det nu när jag rensade ur min garderob att jag enbart använder allt det vita/beiga. Förutom byxor, där kan jag använda blått och svart också. Men jag vägrar slänga fina kashimirplagg etc bara för att de är gråa/marinblå. För tänk om det nu bara är en fas? Så dom får åka ner i källaren. Medan annat beige och får flytta in! Ni ser ju dessutom vilka u-rringningar jag gillar extra mycket hehe…

1 kommentar

  1. Tröjorna med krage är väldigt snygga! U-ringningarna duger också mer än väl att vila blicken på med ett snyggt halssmycke till.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *