Ny höstkappa och poddpepp

Kappa Zara | Jeans 2nd Day | Kortärmad polotröja Soft Goat | Smycken Safira

Idag var jag inne i stan för lite möten (med bla grundaren för World Of Style In!), och då tog jag en sväng in på Zara. Pratade med en poddlyssnare som jobbade där och blev så peppad på att börja podda igen (tack för det fina du!).

Nåja! Hittade den här kappan efteråt och blev så glad! Precis en sån jag har letat efter. En stooor oversize ”filtkappa” i cremevitt. Som går ner till knäna med band i midjan. Fanns i beige också och flera liknande. Bilderna gör inte riktigt rättvisa för hela min outfit var cremevit (kappan också) och inte kritvit. Så ni vet! Jag har vanligtvis size M men tog size XS.

1 kommentar

  1. Wow wow wow så fina kläder! Du tar också alltid så bra bilder,ljusa och fina!
    Örhängena var väldigt snygga!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *