Safira rabattkod sista chansen – mina favoriter

Just nu kör jag ett samarbete med Safira och deras älskade smycken på Instagram. Detta inlägget får jag alltså inte betalt för eller är något som vi har kommit överens om. Men jag vill ändå tipsa om deras sortiment (så jag vet inte att det ska märkas med ”i samarbete med Safira”?) men nu vet ni i alla fall.


Jag har nämligen fått såå många frågor om vart ni kan hitta min flik hos dem där vi har samlat mina favoritsmycken ur deras sortiment. Och MINA FAVORITSMYCKEN HITTAR NI HÄR (klick! så kommer ni till en annan flik). Där har vi samlat ihop ett litet urval av smycken som jag själv har eller som jag själv älskar.

Jag har ju en rabattkod hos Safira som ger -20% i kassan med koden ”Ellinor20”. Den går ut ikväll klockan 23:59 så passa på! Koden gäller enbart på Safiras egna smycken (dvs inte Edblad och andra märken etc). Och den funkar inte på reaprodukter eller smycken som du graverar. Här kommer ett litet urval av vad jag bär till vardags ifrån Safira:


Mina 3 nya favoriter!

Klackringar (klick!)  är det snyggaste jag vet, och favoriten just nu är ringen med hjärtan (klick!) som är lika snygg att ha separat som att blanda ut med andra ringar. Och läpparna (klick!) är ju bara för cool. Alla ringarna finns ju samlade bland mina favoriter också – kom ihåg det! Jag har storlek 18 som standard för min högerhand. Men kom ihåg att jag har rätt stora händer. Det smidigaste är att mäta själv. En beskrivning av hur man gör det står bredvid varje produkt på hemsidan.


Kom ihåg att alla Safiras smycken är gjorda i äkta guld och silver och det finns smycken i ALLA stilar. Både örhängen/halsband/armband och ringar. Koden SÅKLART gäller på mina ÄLSKADE bokstavshalsband också! Jag har ju ett E, ett P och ett B för Bruno. Bokstavshalsbanden hittar ni här! (klick!)

Sådär, då var tipsen slut hehe! Hoppas ni gillade. Let me know om ni har några frågor! Och nej jag får ingen provision för hur många smycken jag säljer! Detta samarbetet är för er som genuint älskar smycken lika mycket som jag gör. Och som oavsett var på jakt efter nytt 🙂 

1 kommentar

  1. Wow wow wow än en gång.Så fina smycken och ja,det är ju snart jul och alla tips är välkomna! Mottagaren av något av deras smycken blir garanterar glad! Kul att få ge något riktigt vackert också som present.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *