Vad saknades och vad var full pott i Isabella Löwengrips designsamarbete med Style In?

Inlägget innehåller adlinks.

Kavaj Byxa T-shirt Kappa

Idag släpptes designsamarbetet mellan Isabella Löwengrip och World Of Style In. Samarbetet säljs exklusivt hos Ellos och finns i storlekarna 32-52. Och jag måste säga att jag älskar ALLT. Alltså prick varje plagg. Skulle jag göra en kollektion skulle jag i princip göra en likadan. I alla fall när det kommer till plaggen här över. Det enda jag saknade var en beige/brun/rutig kavaj. Det fanns en rutig grå, men som ni vet är det inte grå min färg. Kavajen påminner väldigt mycket om World Of Style In’s klassiska kavaj, både med knapparna och passform.

Jag satt spänt och väntade på att beställa hem kostymsetet, men hemsidan laggade. Och när jag 20min efter lansering uppdaterade sidan var allt slut i min size? Helt sinnessjukt ju. The power of influencer marketing! Detta är faktiskt ett praktexempel på att influencer + varumärke + prisklass + målgrupp klaffar perfekt. Saknas något av det så faller det oftast. // Mvh person som har bevakat X antal 1000 samarbeten, gjort X antal hundra själv och hjälpt andra företag med deras influencer marketing kampanjer.

Vad tyckte ni om kollektionen?

1 kommentar

  1. Jag saknar en snygg klänning.Jag gillar ju snygga ben,värsta ortopeden typ:)
    Annars var det jättesnyggt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *