Är du min nya medarbetare? Sök tjänsten här!

Då var det dags på riktigt! Jag har behövt en medarbetare/assistent i flera år, men nu kan jag inte blunda för det längre. Jag skulle behöva någon som vill få en fot in i influencer marketing branschen och som kan hjälpa mig att utveckla mitt lilla företag att nå sin fulla potential. I ett enmansföretag når man tillslut ett tak för hur mycket man kan göra själv. Tjänsten innefattar till en början 2 dagar i veckan. Med tiden kan det evt utvecklas och bli fler dagar. Det gör mig inget om man inte har arbetat med något liknande tidigare. Eller om man inte vet hur man redigerar bilder/fotar med en systemkamera. Jag kan lära dig allt sånt.

Tanken är att jag behöver någon som kan avlasta mig, så jag får mer tid till att vara kreativ och utveckla mina idéer. Jag är en idéspruta av rang men behöver en lagkamrat som kan fånga upp det jag säger, göra det till verklighet och sedan hålla bollen i rullning. Vi kommer vara ett team och jag behöver kunna lita på dig till 100%.

Arbetsuppgifterna är följande (mer detaljerade får du under en superkort intervju):

– Förvalta det jag byggt upp
– Utveckla vissa grenar
– Påbörja helt nya projekt

Allt inom sälj/strategi/marknadsföring/kommunikation/avtal/foto etc etc.

JAG SÖKER NÅGON SOM ÄR:

– Självgående och kreativ. Inte vänta på uppgifter, skapa dem själv!
– Gillar att skapa content (och har ett någorlunda öga för bild).
– Ordningssam. Allt administrativt behövs arkiveras i olika dokument etc. Jag kan inte ha allt samlat i huvudet längre. Du ska funka som min andra hjärna, ha koll på alla detaljer och ligga steget före. Jag kommer att lägga min business i dina händer!
– Social. Det blir mycket möten/events/mingel.
– Tålmodig och noggrann. Jag är inte det så detta är superviktigt. Vara bra på att avsluta saker/återkoppla osv.
– Hungrig på att lära sig nya saker.
– Värderar frihet och kan hantera den. Jag behöver någon som är disciplinerad nog att jobba från vart som helst i Sverige/världen. Som kan sätta sitt egna schema!
– Bor i Stockholm (ELLER som kan tänka sig att pendla 2-3 dagar i veckan). Oavsett blir det arbetstimmar både i Stockholm och Nacka där jag bor.
– Har körkort.
– Är över 18år.


ETT MÅSTE:

– Positiv. Man måste vara det i ett litet bolag, bygga stora saker med små medel!
– Prestigelös. Inte ha några problem med att ta tag i skitgöra. Det måste jag också göra heela tiden..
– Lojal. Hålla det man lovar och bara i allmänhet vara en lagspelare.


PLUS I KANTEN OM DU HAR TIDIGARE KUNSKAPER INOM (dock inget måste alls!):
Grafisk design/redigering av rörligt material/SEO/kodning/ekonomi/foto/detaljhandel/PR/marknadsföring etc.

FÖR ATT SÖKA TJÄNSTEN:
Känner du att denna beskrivningen passar in på dig? Söker du något extra 2-3 dagar i veckan utöver ditt plugg/arbete? Dra iväg ett mail till ellinor-@live.se och döp mailet till ”Ansökan assistent”. Har du något på CV:et som du kan dra nytta av i tjänsten hos mig, skicka över några rader om det + en bild på dig själv. Samt när du kan börja hos mig.

Det behöver inte vara ett ”korrekt CV” (har du ett så perfekt!), men annan vill jag bara ha din erfarenhet uppradad och lättläst. Tveka inte att skicka över den här annonsen till någon annan som du tror skulle passa för jobbet.

Nu jäklar!!! Det är min mest intensiva höst någonsin i företaget som väntar, och jag hoppas på att kunna hitta min partner in crime därute!

4 kommentarer

  1. När jag läste detta så fick jag tårar i ögonen av beundran,du arbetar på i en svår bransch och sprider glädje med vackra saker som kläder och annat och du gör det på ett ödmjukt och fint sätt.Jag höjer mitt glas för dig och lyckönskar dig och ditt lilla företag nu när ni går in i en ny fas.Skall bli spännande när och om du presenterar din medarbetare.

  2. Synd att du inte bor i skåneland!

  3. Lycka till! Du är grym!!

  4. Kul och grattis till dig med lite avlastning. Önskar dig lycka till med att hitta din nästa medarbetare! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *