Alla jobbansökningar, bästa tjejkompishänget, tips till brunetter och tandblekning

Hallååå gummor! Just nu sitter jag hos min frisör på Kungsholmen (Tre Klippare) med min bästis Elin! Ursäkta mig men hur smart påhitt är inte det då? Att vi bokade samma tid här? Måndagen kunde faktiskt inte ha börjat på ett bättre sätt!

Tanken är att jag ska ljusa upp och klippa lite toppar bara. Eller ”bara och bara”, herregud vilken skillnad det blir. Men jag ska absolut inte färga mörkt som jag alltid gjorde förr i tiden på hösten…

Jag trodde faktiskt inte att jag kunde bli mer nöjd med färgen på håret… Sen testade jag att gå hit. OMG. Alltså ALLA brunetter som vill ha en kallare eller ljusare ton, gå hit!

Det är verkligen skillnad på färg och frisör. Här görs det visserligen alltid konsultationer för att verkligen gå igenom i detalj hur man vill ha resultatet. Jag fattar inte varför inte alla salonger gör det? Jag trivs ju så bra med tjejerna här, att jag faktiskt går hit och gör min berömda tandblekning också! Tre Klippare har blivit helt nerringda sen jag tipsade om den. Kul ju! För att vara salong är Mega White det absolut skonsammaste.

Jag vill även passa på att tacka för alla otroliga CV:n! Jag vill PÅ RIKTIGT anställa er allihopa. Vilka jävla brudar som följer mig alltså… Jag är helt i chock! I veckan kollar jag igenom de sista jag har fått och sedan tänkte jag boka in speed-dejt-intervjuer med några stycken av er.

Nu ska jag återgå till inredningsmagasinen och den krämiga cappuccinon. Och att njuuuuuta av att någon pillar en i håret… Mmmm. Happy måndag på er mina älsklingar! Ikväll ska vi gå på husvisning… Höres!

Edit: här kommer före + efterbilderna!

Tjoho! Vad tycks? Som ni ser så ”nussar”/tvinnar jag sönder topparna på håret då jag jämt sitter och drar i dom… Så det jämnade vi ut nedtill.

Båda dessa bilderna visar hur håret ser ut nu!

Utväxten som hade hamnat nere på axlarna flyttade vi upp en bit också + jätteljusa toppar. Lite av mitt underhår brukar vi lämna ofärgat, så ser det riktigt ”naturligt” solblekt ut. Me LIKE!

3 kommentarer

 1. Vad kul att salongen fått nya kunder pga dig! Du klär mycket bättre i ljust hår om jag nu skall ha någon åsikt om det.
  Vilken lyx annars,kan ingen komma och pilla i mitt hår:)
  Skall bli spännande att se resultatet!

  1. Det blev ju jättefint,de tog av precis lagom!
   Jag trodde att ordet nussa var ett ord som bara användes i min trakt här i Skåne men det är tydligen ett ord som används också i Stockholm.Kul!

 2. Vilket fantastiskt resultat! Håret ser såååå mycket fylligare ut nu😍

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *