Ikväll ska vi på husvisning!


Japp ni läste rätt! Ikväll ska vi på husvisning. Och inte för vilket hus som helst – utan detta! Beläget nära hos här i Nacka. På en utav mina favoritgator faktiskt.


Maaagisk trappa…


Och utsikt i varje rum. Tomten är väldigt lik den vi har i dagsläget, med mycket berg. Jag ÄLSKAR berg!!


Jag vet faktiskt inte hur många gånger jag har passerat det här huset och drömt mig bort. Och nu ligger det ute till salu!


Det är verkligen vackert tycker jag. Dock hade jag kostat på toaletterna och ett gäng andra detaljer mer vid byggnationen än vad dom har gjort. Just nu så ser det inte ut som att vi kommer att flytta hit. Men huset ligger i samma prisklass som vårat, ungefär lika stort (dock lite mindre) och ett gäng andra likheter. Men också olikheter dessvärre, som nog gör att det inte kommer att bli ett köp. Pool och bastu saknas tex. Men det ska bli spännande att följa budgivningen! Men vem vet… Vi kanske faller pladask och bestämmer oss för att flytta de drygt 4minuterna bort dit huset ligger? (Den som lever får se pga jag och P när de mest oberäkneliga människorna jag känner haha).

PS vi älskar vårat hus och har inga planer på att flytta. Men en visning hit eller dit skadar ju aldrig! Snarare höjer inspirationen.

3 kommentarer

  1. Oj oj oj,man skulle kanske slå till:) det är fint men nog lite för stora glas för min smak.Spännande arkitektur! Pool måste du ju ha,där tar du ju en del bra bilder! Ja det blir kul att se vad ett sådant hus kan sluta på i pris.Köp det ändå och driv det som näringsfastighet.Du kan ju ha kontor där och lantisar som jag kan ju hyra en vecka ifall vi befinner oss i Stockholm.Hus i Stockholm på bra läge är en bra investering inbillar jag mig.

  2. Kul hur olika man tycker me hus ändå! Jag ogillar moderna hus och kan inte tänka mig att ens gå på en visning för ett så modernt hus (ännu mer avsmak efter att ha kollat på hemnet) men tycker ändå de är fantastiskt kul att kolla hur ni renoverar ert hus osv 😀 så himla härligt att alla gillar olika 🙂 tack för en finfin bloggis <3

  3. Tycker din kvalité på uppdateringen slår allt och alla med hästlängder! Dock skulle de va kul om du kunde sprida ut inläggen lite för går in flera dagar i rad och inget och så går jag in en dag och så finns det tre-fyra inlägg på raken! Skulle vara skönt med lite jämnare uppdatering, hellre ett/två inlägg varje dag, kanske ett tidsinställt till helgen då jag vet att du ofta checkar ut till helgen helt vilket självklart inte är ett problem men skulle ju va kul med nåt att läsa ändå 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *