Diarrékaos och dagens schema

Inlägget innehåller adlinks.

Godmorgon mina vänner! Hoppas allt är bra med er <3 Visningen igår gick bra, men det blir inte något köp. Inte för att vi trodde att det skulle bli det heller hehe, men massa inspo fick vi! I övrigt började vår morgon _inte_ med en hallelujah sång då det skedde en liten diarré-incident inatt över HELA den vita heltäckningsmattan i gästrummet. Hahaha jag drömde att det luktade väldigt illa, vilket P också hade gjort. Och plötsligt blev drömmen verklighet när vi båda vaknade upp i bajskalaset….


1. Blus | 2. Skinnbyxor | 3. De perfekta klackarna | 4. Väska | 5. Stickad tröja | 6. Skinnbyxor | 7. Slip-in Sandal

Mottager alla tips jag kan få kring hur vi ska få bort de bruna fläckarna. För kissfläckar så är helt klart ”salt-knepet” det bästa. Snabbt på med vatten på olyckan och därefter strö ett tjockt lager finkornigt salt. Låg ligga i 2-3 dygn och bam – fläcken är väck! Men bajs? Och en spya märkte samma matta för livet förra veckan. Då hade Bruno råkat svälja örat på sitt favorit gosedjur stackarn.

Dessutom missade jag helt min tid hos läkaren imorse. Numera går jag bara dit ca var 3e månad för invägning och check kring mitt mående. Som tur var hade hon en ny tid om en halvtimme så då åker jag dit. Efter det ska jag läsa igenom de sista utav era CVn, boka in några intervjuer och försöka sortera upp hösten som kommer. Kaosmycket säger jag bara, måste få in någon nu nu nu.

2 kommentarer

  1. Min spontana tanke var att väteperoxid skulle kunna få bort fläcken och googlade och kanske det kan funka.Jag har aldrig prövat det själv men det borde funka.Klor var annan tanke men det det tror jag inte är så bra som v-peroxid. Bruno verkar att vara en allätare jue!

  2. Hej! Jag kom av en slump in på ett gammalt inlägg från juli som jag hade missat. Där skrev du om din ångest efter att ha vägt dig och gått upp några kilon under sommaren, hur känner du angående det idag? Jag blev så förvånad när jag läste det för jag har fått en bild av att du har en så sund inställning till mat samtidigt som jag vet att i princip alla tjejer har problem med sånt. Vore jätteintressant om du ville skriva ett inlägg om din relation till mat och din kropp, tror det skulle kunna hjälpa många <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *