Första bilderna på renoveringen av sovrum + walk in

Låt oss ta en kik på hur långt vi har kommit i sovrummet:


Före bild på hur min killes garderobslösning såg ut i sovrummet. 

Såhär har det alltså sett ut hemma hos oss. När jag skickade bilderna till min bästis så frågade hon ”men va? Vadå hade ni inga dörrar där? Jag har inte tänkt på det”. Och där tror jag att hon ljuger för det är definitivt något man har tänkt på hehe.

Men det har ju varit en utav de största prioriteterna på vår lista. Vi har inte riktigt vetat hur vi vill göra bara utseendemässigt, speciellt i min walk-in. Men i förra veckan tog vi alltså rycket och bara bestämde oss.

Så efter två dagar började garderoben ta form. Jag vet inte hur väl det syns, men garderoberna har skjutits fram ca 10cm så att dem går i linje med väggen. Tanken är att dörrarna ska vara ”dolda” och målas in i samma beiga ton som väggen. ”Hålen” på sidorna ska täckas igen också och byggas in.

… Nu ser sovrummet helt annorlunda ut! Och så fort jag har nya bilder ska jag visa er hur det ser ut atm! Väggarna är målade i den vackraste av de vackraste beiga färgerna. Åh!

2 kommentarer

  1. Det blir nog bra och ja,dörr till garderob måste man ju ha.Hoppas att väggfärgen kommer att bli en ljus och fin en,den nuvarande ser lite dyster ut.Ifall jag nu skall tycka.

  2. Åhhh det kommer bli så himla fint!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *